Ivan Petkovski , mäklare på Erik Olsson. Område Västra Centrum.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Ivan Petkovski:

Fokusområde:
Västra Centrum
SERVICEMINDED, MÅLMEDVETEN & FLEXIBEL


Med mer än 10 års erfarenhet inom försäljningsbranschen anser jag att nyckeln till en lyckad affär är engagemang, kunskap och hög servicekänsla.

För mig är det inte bara resultatet som är det viktiga utan även vägen dit. Min ambition är att alla inblandade parter skall känna sig tillgodosedda, trygga och tillfredsställda med processen från början till slut.

Med tanke på hur betydande en bostadsaffär är, förstår jag vikten av att ha en närvarande och trygg mäklare som alltid finns till hands för att svara på just dina frågor.

Varmt välkommen att kontakta mig, när som helst!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (24 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vill ni ha en mäklare som är nere på jorden, ärlig och mån om dig om säljare ska du kontakta Ivan. Genom hela processen har vi fått många tips och råd, kontinuerlig uppdatering och ... ett genuint engagemang. Detta har gjort att vi känt oss helt trygga i försäljningsprocessen. Ivan har helt klart levt upp till de förväntningar som vi diskuterade vid vårt första möte."

"Vill du också ha en mäklare med spetsade mäklarkompetenser, fantastisk social förmåga och hjärtat på rätt ställe? Gör som vi och anlita Ivan Petkovski för din kommande bostadsförsäljning! Ivan ... jobbar målmedvetet, strukturerat och med ett djup som dels speglar sig i kontakten med dig/er. Du/ni känner att ni är i trygga händer. Men även köparen känner sig hörd, trygg och respekterad vilket är oerhört viktigt för en lyckad affär. Ivan överträffade alla våra förväntningar, låt honom göra detsamma för er! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen