Jennifer Öberg, mäklare på Erik Olsson. Område Mölndal.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Jennifer Öberg:

Jennifer
Öberg

Mäklare
Fokusområde:
Mölndal
Om mig

Att sälja eller köpa bostad är för många en av livets största affärer.Med mina sex år i servicebranschen, inklusive tre år på Erik Olsson har jag som mål att göra det till ditt livs bästa affär. För att din bostadsaffär ska bli lyckad så är det en många olika faktorer som ska samspela. Det är därför ni ska ta hjälp av en duktig fastighetsmäklare som drivs av utmaningar, brinner för försäljning, är tillgänglig och engagerad. Det är ord som beskriver min personlighet bra och ett arbetssätt jag eftersträvar.

Jag är noga med att skräddarsy varje enskild affär efter dess förutsättningar och jag vet att det gör stor skillnad för slutresultatet. Målsättningen är i högsta fokus att få ett så tillfredställande pris som möjligt, men även tillgodose köpare samt säljare med information och kunskap så att alla känner sig trygga genom hela försäljningsprocessen.

Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer än gärna allt du behöver veta om mig, Erik Olsson och hur vi tillsammans skapar det bästa förutsättningarna för en riktigt lyckad affär med bäst betalt.

rating_star_icon
4,5/5 i betyg (2 omdömen)

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen