Jennifer Öberg, mäklare på Erik Olsson. Område Kviberg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Jennifer Öberg:

Jennifer
Öberg

Mäklare
Fokusområde:
Kviberg
Engagerad, trygg och tillgänglig

Att byta bostad är för de flesta den största affären du gör. Min uppgift är att göra den till ditt livs bästa.

Med mångårig erfarenhet inom försäljning är jag övertygad om att en lyckad bostadsaffär kräver en engagerad mäklare som ständigt gör det lilla extra. Jag överträffar gärna mina kunders höga förväntningar och strävar alltid efter att göra mitt yttersta i varje affär. Målet är att kunderna ska återkomma till mig vid varje bostadsaffär. Jag är specialist på bostadsrätter och fastigheter i Östra Centrum, med god lokalkännedom i Kviberg med omnejd.

Tveka inte att kontakta mig, så berättar jag mer hur vi gemensamt når en lyckad försäljning där du får bäst betalt, samtidigt som jag bidrar med en trygghet genom hela processen.

rating_star_icon
4,7/5 i betyg (3 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Mycket trevlig och engagerad mäklare. Kreativ, professionell med enorm talang. Toppen förhandlare och jätte smidig att arbeta med. Lätt tillgänglig med alla svar. Sålde varan lägenhet ... på noll tid innan visningen. Vi kommer alltid vid behov att anlita henne samt rekommendera till alla vara vänner/bekanta. Med ett ord bästa mäklare med strålande humör. Tack att vi fann Dig."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen