Jennifer

Öberg

Mäklare

Västra Centrum

Om mig

Att sälja eller köpa bostad är för många en av livets största affärer.Med mina sex år i servicebranschen, inklusive tre år på Erik Olsson har jag som mål att göra det till ditt livs bästa affär. För att din bostadsaffär ska bli lyckad så är det en många olika faktorer som ska samspela. Det är därför ni ska ta hjälp av en duktig fastighetsmäklare som drivs av utmaningar, brinner för försäljning, är tillgänglig och engagerad. Det är ord som beskriver min personlighet bra och ett arbetssätt jag eftersträvar.

Jag är noga med att skräddarsy varje enskild affär efter dess förutsättningar och jag vet att det gör stor skillnad för slutresultatet. Målsättningen är i högsta fokus att få ett så tillfredställande pris som möjligt, men även tillgodose köpare samt säljare med information och kunskap så att alla känner sig trygga genom hela försäljningsprocessen.

Välkommen att kontakta mig så berättar jag mer än gärna allt du behöver veta om mig, Erik Olsson och hur vi tillsammans skapar det bästa förutsättningarna för en riktigt lyckad affär med bäst betalt.

Västra Centrum

Hör av dig till mig så hjälper jag dig till en riktigt lyckad bostadsaffär.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen