Jenny

Nordstrand

Mäklare

Kungsholmen

Om mig

Jag arbetar som fastighetsmäklare i Stockholm med fokus på Kungsholmen. En bostadsförsäljning är en av livets viktigaste affärer. Att avsluta en affär med vetskapen om att både köpare och säljare är riktigt nöjda, är en oslagbar känsla för mig som mäklare.

Jag går alltid in helhjärtat i mina försäljningar. Jag sätter högt värde i att både köpare och säljare känner förtroende för mig under hela försäljningsprocessen.

Min erfarenhet säger att nyckeln till en framgångsrik affär är att anlita en mäklare som är intresserad, strategisk och målinriktad vilket är självklara egenskaper hos mig. En tydlig struktur och strategi speglar min vision i mitt arbete.

Erik Olssons unika mäklartjänst i kombination med mitt genuina engagemang för er bostad ger de bästa förutsättningarna för att generera ett så högt slutpris som möjligt.

Det är otroligt roligt att tillsammans med mina kunder skapa framgångsrika affärer. Hör gärna av er så berättar jag mer om hur vi flera år i rad kunnat ge våra kunder Bäst Betalt!

Kungsholmen

Hör av dig till mig så hjälper jag dig till en riktigt lyckad bostadsaffär.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen

Kontakta oss

✶ Obligatoriska fält