Jenzine Nordberg, mäklare på Erik Olsson. Område Vasastan, Kungsholmen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Jenzine Nordberg:

Jenzine
Nordberg

Mäklare
Fokusområde:
Vasastan, Kungsholmen
Om mig

Med mig får du en fantastiskt engagerad, lyhörd och ambitiös mäklare då mitt huvudfokus är att genomföra varje försäljning som om det vore min egen bostad jag säljer. Jag vet att hårt arbete lönar sig och med en tydlig plan jobbar jag strukturerat och målinriktat och lämnar ingenting åt slumpen.

Jag älskar mitt jobb och det viktigaste för mig är att skapa långsiktiga relationer med både köpare och säljare. För mig kommer kvalitet framför kvantitet och med hög tillgänglighet, ett noggrant utförande och en obotlig tävlingsinstinkt hjälper jag dig på ett tryggt sätt genom din bostadsaffär.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (13 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jenzine är mycket lätt att kommunicera med, jobbar tätt tillsammans med kunden och har rak, effektiv och transparent kommunikation! Hon verkar också vara en god, smart och taktiskt ... förhandlare som säkrade bästa möjliga utfall för oss. Vi är alltså mycket nöjda med processen så här långt! Det skall noteras att hennes värdering var försiktig och betydligt lägre än slutpriset, vilket satte våra förväntningar lite lägre, vilket vi uppskattar och förstår. Men man kan därför säga ”att mäklarens värdering inte stämde med slutpriset” om man sakligt värderar svaret på ovan fråga om slutpris och förväntningar : )"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen