Jenzine Nordberg, mäklare på Erik Olsson. Område Vasastan, Kungsholmen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Jenzine Nordberg:

Jenzine
Nordberg

Mäklare
Fokusområde:
Vasastan, Kungsholmen
Om mig

Med mig får du en fantastiskt engagerad, lyhörd och ambitiös mäklare då mitt huvudfokus är att genomföra varje försäljning som om det vore min egen bostad jag säljer. Jag vet att hårt arbete lönar sig och med en tydlig plan jobbar jag strukturerat och målinriktat och lämnar ingenting åt slumpen.

Jag älskar mitt jobb och det viktigaste för mig är att skapa långsiktiga relationer med både köpare och säljare. För mig kommer kvalitet framför kvantitet och med hög tillgänglighet, ett noggrant utförande och en obotlig tävlingsinstinkt hjälper jag dig på ett tryggt sätt genom din bostadsaffär.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (18 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi letade efter en mäklare vars fokus inte var att stänga affären så snabbt som möjligt, utan en som lade ner den energi som behövs för att bostaden skulle komma till sin fulla rätt ... i en försäljning! Jenzine gjorde ett strålande jobb att leverera detta. Jenzine var lyhörd, hade bra återkoppling och gjorde sitt yttersta för att lägenheten skulle visas från sin bästa sida! Men ett lyckat resultat. Jenzine är verkligen en engagerad mäklare med hög energi och goda resultat"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen