Jimi Bennet Oduncu, mäklare på Erik Olsson. Område Vasastan/Norrmalm.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Jimi Bennet Oduncu:

Jimi
Bennet Oduncu

Mäklare
Fokusområde:
Vasastan/Norrmalm
- Utmärkelsen Nöjdast kunder 2018 & 2019.

Jag har jobbat i branschen i 3 år och fick min registrering sommaren 2017. Dålig timing är nog det första man tänker med tanke på att vi under hösten 17 hade en av de största kriserna på bostadsmarknaden någonsin med ett prisras upp till 15 %. De flesta mäklare visste inte vilket ben dem skulle stå på överhuvudtaget, hur skulle man få ihop affärerna nu?

Idag kan man säga att detta var det absolut bästa som kunde hända för min egen del yrkesmässigt. Jag är idag en av de mäklare som omsätter allra högst på företaget och dessutom har jag fått utmärkelsen ”Nöjdast kunder” två år i rad. Jag är extremt engagerad i alla mina uppdrag jag tar mig an, jag jobbar detaljerat steg för steg och lämnar ingenting åt slumpen.
Jag har fått gå den hårda skolan och detta har gjort mig till en av de starkaste fastighetsmäklarna med högsta möjliga kvalité på försäljningarna dessutom, vilket jag anser är det viktigaste i slutändan – att du som kund är så nöjd som det bara går.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (98 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Det här är Stockholms bästa mäklare, för både köpare och säljare – guldkornet man letar efter helt enkelt. Smart, lösningsorienterad, förekommande, nytänkande, trevlig, ärlig, positiv ... och duktig. Även en genuin och härlig person att ha runt sig, vilket är en egenskap som förstås gör sig väldigt bra i processen med spekulanterna. Hade kunnat skriva hur långt som helst men för att summera: överträffade alla förväntningar. Värt varje krona."

"Jag har både privat och genom min yrkesutövning träffat fler mäklare än dom flesta privatpersoner har gjort. Jimi Bennet Oduncu är i särklass den trevligaste och mest kompetenta ... mäklaren som jag och min dotter har haft nöjet att träffa. Trots att vi sålde lägenheten med blandade känslor så gjorde han våran försäljning till en synnerligen trevlig upplevelse, min dotter kommenterade efter kontrakts skrivningen, " Ska vi köpa hus eller lägenhet i Stockholm igen så vill jag inte ha någon annan mäklare". Tack för att du tog hand om oss Jimi. // Ulf och Anna. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen