Jimi Bennet Oduncu, mäklare på Erik Olsson. Område Vasastan/Norrmalm.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Jimi Bennet Oduncu:

Jimi
Bennet Oduncu

Mäklare
Fokusområde:
Vasastan/Norrmalm
- Utmärkelsen Nöjdast kunder 2018 & 2019.

Jag har jobbat i branschen i 3 år och fick min registrering sommaren 2017. Dålig timing är nog det första man tänker med tanke på att vi under hösten 17 hade en av de största kriserna på bostadsmarknaden någonsin med ett prisras upp till 15 %. De flesta mäklare visste inte vilket ben dem skulle stå på överhuvudtaget, hur skulle man få ihop affärerna nu?

Idag kan man säga att detta var det absolut bästa som kunde hända för min egen del yrkesmässigt. Jag är idag en av de mäklare som omsätter allra högst på företaget och dessutom har jag fått utmärkelsen ”Nöjdast kunder” två år i rad. Jag är extremt engagerad i alla mina uppdrag jag tar mig an, jag jobbar detaljerat steg för steg och lämnar ingenting åt slumpen.
Jag har fått gå den hårda skolan och detta har gjort mig till en av de starkaste fastighetsmäklarna med högsta möjliga kvalité på försäljningarna dessutom, vilket jag anser är det viktigaste i slutändan – att du som kund är så nöjd som det bara går.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (109 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Det här är Stockholms bästa mäklare, för både köpare och säljare – guldkornet man letar efter helt enkelt. Smart, lösningsorienterad, förekommande, nytänkande, trevlig, ärlig, positiv ... och duktig. Även en genuin och härlig person att ha runt sig, vilket är en egenskap som förstås gör sig väldigt bra i processen med spekulanterna. Hade kunnat skriva hur långt som helst men för att summera: överträffade alla förväntningar. Värt varje krona."

"Jimi Bennet Odunco är en målinriktad person som arbetar med stort engagemang i allt han gör. Han visar stor respekt för alla parter genom att vara lyhörd mot både säljare och köpare. ... Jimi är verkligen en person som brinner för sitt yrke som mäklare. Han har en oerhörd fingertoppskänsla och mycket god kännedom om marknaden. Vi kan bara rekommendera honom varmt! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen