Jonatan Hallin, mäklare på Erik Olsson. Område Hisings Kärra.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Jonatan Hallin:

Fokusområde:
Hisings Kärra
Engagerad, tillgänglig och tävlingsinriktad

Jag jobbar som mäklare i Göteborg med fokus på Hisings Kärra. Då jag är född och fortfarande bosatt i Hisings Kärra känns det som det naturliga valet för mig. Jag kan området utan och innantill och känner till alla dess bekvämligheter och serviceutbud. Innan jag studerade till mäklare arbetade jag som snickare. Att ha den erfarenheten i bagaget tror jag är till stor nytta då jag kommer kunna hjälpa till att svara på byggtekniska frågor i stor omfattning.

För mig är det viktigt att alla parter känner sig trygga genom hela processen och jag kommer alltid satsa på kvalitet före kvantitet. Mitt mål är att såväl säljare som köpare är nöjda efter avslutad affär, och att dom tveklöst kan rekommendera mig för framtida uppdrag.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (3 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jonatan är en mycket engagerad och lyhörd mäklare som lyckas med goda resultat i ett högt tempo. Fick mer ut av min försäljning än jag hade förväntat mig. Dessutom har Jonatan varit ... behjälplig inom områden utöver det traditionella mäklaryrket. Kan varmt rekommenderas. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen