Josefin Norelius, mäklare på Erik Olsson. Område Nyköping.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Josefin Norelius:

Josefin
Norelius

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Nyköping
Lyhörd, strukturerad och målmedveten

Jag är säker på att rätt val av mäklare är nyckeln till en lyckad bostadsaffär. Valet av mäklare är inte bara viktigt för dig som säljare - du väljer även mäklare åt framtida spekulanter och köpare. Min ambition är alltid att ha mina kunders önskemål i fokus och leverera en väl genomtänkt mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov.

Genom att jag är påläst och tillgänglig ska du som kund känna dig trygg genom hela affären. Det är med ett stort engagemang, hög kvalitet och ett enormt driv som jag gör mitt yttersta för att din bostadsaffär tillsammans med mig som mäklare ska bli ditt livs bästa! Hör gärna av dig så kan vi prata om just dina möjligheter till en lyckad affär!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (24 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi gillade det att de var två personer på plats under visningarna. Det kändes bra och tryggt för oss. Vi fick många bra råd och input. Josefin var alltid glad att hjälpa till när ... vi hade funderingar och frågar.Hon hade mycket bra val när det gäller fotograf, vi var så nöjda! Hon recommenderade också oss om en mycket bra besiktningsman. Broschyren var mycket fin, alla detaljer genomtänkta. Rekommenderar varmt Josefin som erfaren och professionell mäklare"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen