Marcus Bergström, mäklare på Erik Olsson. Område Hisingen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Marcus Bergström:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Marcus
Bergström

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Hisingen
Tävlingsinriktad, noggrann & kompetent.

Med dessa färdigheter får mina kunder en mäklare med breda kompetensområden som varje gång gör det lilla extra för att just deras bostadsaffär ska få de absolut bästa förutsättningarna oavsett hur marknaden ser ut.


Med flertalet år i branschen och ett brinnande intresse för yrket får jag mina kunder att känna sig trygga i processen. Som en tävlingsinriktad person med hög noggrannhet och bred kompetens strävar jag efter det absolut bästa möjliga resultat för varje bostadsaffär. Mitt mål för varje bostadsaffär är att alla parter självklart ska vara så nöjda att de vill rekommendera mig vidare till nära och kära.

Värdesätter du en kompetent mäklare med högt driv och samtidigt med hög noggrannhet? Tveka då inte på att höra av dig till mig så berättar jag gärna mer hur vi ger just din bostadsaffär de bästa förutsättningarna!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (2 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Marcus är mycket proffsig och driven! Han har ett fint och respektfullt bemötande. Han överträffade mina förväntningar, jag är en mycket nöjd kund och kan starkt rekommendera denna ... firman och inte minst mäklaren Marcus! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen