Marcus Privén, mäklare på Erik Olsson. Område Tokarp, Gräshagen, Haga, Strömsholm, Kättilstorp, Hagaberg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Marcus Privén:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Marcus
Privén

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Tokarp, Gräshagen, Haga, Strömsholm, Kättilstorp, Hagaberg
Noggrann, kommunikativ och målinriktad

Bostadsaffären är utan tvekan en större och i många fall även en känslosam affär. För mig är det därför av ytterst vikt att alla inblandade parter känner en trygghet och förståelse under hela processen. Om du som säljare strävar efter att få bäst betalt för din bostad, att försäljningen går snabbt eller hitta "rätt köpare", så kommer min ambition alltid vara att överträffa dina förväntningar och ge dig den bästa möjliga mäklartjänsten genom att gå den extra milen.

Utifrån mina tidigare förmedlingsuppdrag har jag främst blivit beskriven som en genuin och proffsig mäklare med tydlig kommunikation som alltid har kunden i fokus. När jag kommer i kontakt med potentiella köpare av din bostad så får de ett seriöst intryck av mig då jag alltid är informativ, lyhörd och hjälpsam.

Eftersom alla bostadssituationer är unika så måste även förmedlingsprocessen anpassas efter särskilda behov och önskemål. Tillsammans skräddarsyr vi därför ett passande upplägg som fungerar bäst för just dig. Jag brinner för mitt yrke och presterar alltid mitt yttersta i varje affär för att uppnå en hög service.

Nyfiken på vad jag kan erbjuda just dig? Jag träffas gärna på ett förutsättningslöst möte och berättar mer, oavsett om det gäller försäljning i en nära framtid eller på längre sikt!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (49 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Mycket trevlig person som gick in för sitt jobb och gjorde så gått han kunde för vår skull. Bra jobbat Marcus."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen