Marilyn

Siikanen

Mäklare

Sundbyberg

HÖGT SATTA MÅL I VARJE AFFÄR

I mitt jobb som fastighetsmäklare är jag van vid att ställa höga krav på mig själv och det speglar sig också i mina försäljningar där jag ständigt strävar efter att överträffa uppdragsgivarens förväntningar.

Efter flera år i branschen har jag erfarenhet av att förmedla bostäder såväl i innerstan som utanför tull. Det absolut bästa med mitt jobb är att jag dagligen får träffa kunder som går i säljtankar och hjälpa dem till en lyckad bostadsaffär. Nöjda och trygga kunder genom hela processen är viktigt för mig, därför håller jag alltid hög tillgänglighet och servicenivå.

Som din lokala mäklare i Järvastaden vet jag vilket mervärde närområdet erbjuder och hur bra de boende jag träffar trivs. Därför är min målsättning att varje spekulant ska få samma positiva upplevelse av området som jag och mina kunder har.

Med min erfarenhet av branschen och området, samt marknadens i särklass bästa mäklartjänst har vi alla förutsättningar som krävs för att just din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt.

Sundbyberg

Hör av dig till mig så hjälper jag dig till en riktigt lyckad bostadsaffär.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen