Marléne Cedheimer, mäklare på Erik Olsson. Område Midsommarkransen/ Hägersten .
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Marléne Cedheimer:

Marléne
Cedheimer

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Midsommarkransen/ Hägersten
Enormt strukturerad, personligt engagerad & målinriktad

I min roll som fastighetsmäklare har jag med mig många värdefulla styrkor från mina 10 år som mäklarassistent. Jag har ofta haft pressade tidscheman, vilket gjort att jag lärt mig vikten av att prioritera. Jag är van att vara flexibel, lyhörd och att ständigt vara lösningsorienterad och att erbjuda en hjälpande hand.

Jag uppskattar ett tempofyllt arbete och utmanar mig själv att alltid ligga steget före, vilket gör att jag stormtrivs i mitt yrke som mäklare! Tack vare goda kunskaper inom strategitänk, planering samt en hel del energi och ett glatt humör kan jag skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär för bägge parter.

Att göra allt och lite till i vad som för många är livets största affär, är en självklarhet för mig. Jag ställer höga krav på mig själv i mitt arbete som fastighetsmäklare, och arbetar alltid med ett stort personligt engagemang.

Mitt mål är att alla parter ska vara så nöjda att de vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta och till hjälp har jag den erfarenhet och kompetens jag erhållit under åren som ger dig som kund en stor trygghet genom hela försäljningsprocessen.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (8 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"När marknaden blev osäker behövdes en mäklare som kunde hålla oss i handen hela vägen, och det gjorde Marléne! Vi fick svar snabbt och hon fanns alltid där när stressen kom. Hennes ... lugn och uthållighet gjorde att vi på en tuff marknad fick till en bra försäljning vi var nöjda med. Marléne är en mäklare man kan lita på som kör med öppna kort! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen