Mathias Blomqvist, mäklare på Erik Olsson. Område Hudiksvall.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Mathias Blomqvist:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Mathias
Blomqvist

Reg. fastighetsmäklare
Fokusområde:
Hudiksvall
Erfaren, innovativ och trygg

Med mycket hög kundnöjdhet genom mer än 800 bostadsaffärer vågar jag utlova att min mäklartjänst sträcker sig bortom det förväntade. Du kommer nämligen att märka att jag alltid gör det lilla extra genom varje steg i försäljningen – i varje bostadsaffär. Som påläst ekonom med byggteknisk kompetens och stort affärssinne är jag rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav, vill ha ett genuint engagemang och störst chans till bäst betalt.
Att skapa de allra bästa förutsättningarna gällande timing, presentation, utgångspris och marknadsföring gör stor skillnad. Därför utarbetar jag alltid en skräddarsydd försäljningsstrategi för just din bostad, och ser till att leverera högsta kvalitet i alla aspekter av försäljningsprocessen.
Under mina 17 år som fastighetsmäklare har jag både varit anställd och drivit ett eget mäklarkontor. Idag känner jag mig trygg i vetskapen att jag har finslipat min mäklartjänst i detalj, så att jag kan presentera och marknadsföra din bostad på allra bästa sätt. Jag är stolt över att kunna erbjuda dig den vassaste mäklartjänsten på marknaden – så jämför mig gärna med andra mäklare!

Hjärtliga hälsningar

Mathias Blomqvist

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (104 omdömen)

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen