Monika Tanko, mäklare på Erik Olsson. Område Guldheden.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Monika Tanko:

Monika
Tanko

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Guldheden
Med fullt fokus i varje affär

Under min karriär som fastighetsmäklare har jag förmedlat otaliga bostäder, både i mitt fokusområde Guldheden och i övriga delar av Göteborg. Varje affär är unik och i varje affär ger jag hundra procent för att göra mina kunder nöjda. Jag är driven och lägger full fokus och energi i allt jag tar mig an.

Tack vare att jag har mäklat sedan 2013 har jag inte bara skaffat mig en stark lokalkännedom, utan även en stor kärlek till mitt område och uppskattning till kunderna jag får hjälpa där. Genom att vara inlyssnande, transparent och målinriktad under hela processen är mitt mål att ge dig en professionell och personlig upplevelse av din bostadsaffär.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (267 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Monika är kunnig, närvarande och missar inte en endaste detalj. Hon säger vad hon tycker och är både transparant och trevlig genom hela processen. Då hon har koll på vad som händer ... i området ser hon till att man får ut det mesta möjliga av sin försäljning. Den bästa mäklare man kan tänka sig."

"Monika gjorde en jättefin insats med att sälja vår lägenhet i ett svårt marknadsläge hösten 2022. Hon visade stort engagemang och drev hela processen i mål, trots att antalet spekulanter ... inte var så stort och det krävdes mycket arbete för att få budgivningen att gå framåt och visa lägenheten flera gånger för nytillkomna intressenter. Under hela processen höll hon tät dialog med oss som säljare och gjorde att vi kände oss trygga och kunde fatta beslut om varje steg vidare. Vi kan varmt rekommendera Monika Tanko som mäklare!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen