Monika Tanko, mäklare på Erik Olsson. Område Guldheden.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Monika Tanko:

Fokusområde:
Guldheden
Om mig

Under min karriär som fastighetsmäklare har jag förmedlat otaliga bostäder, både i mitt fokusområde Guldheden och i övriga delar av Göteborg. Men varje affär är unik och i varje affär ger jag hundra procent för att mina kunder ska bli nöjda. Jag är driven och lägger full fokus och energi i allt jag tar mig an.

Efter över sju års erfarenhet har jag inte bara skaffat mig en stark lokalkännedom utan även en stor kärlek till mitt område och uppskattning till kunderna jag får hjälpa där. Detta gör mig oerhört målinriktad och genom att vara inlyssnande och transparent i hela processen är mitt syfte att ge er både en professionell och personlig upplevelse av er bostadsaffär.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (177 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Monika är kunnig, närvarande och missar inte en endaste detalj. Hon säger vad hon tycker och är både transparant och trevlig genom hela processen. Då hon har koll på vad som händer ... i området ser hon till att man får ut det mesta möjliga av sin försäljning. Den bästa mäklare man kan tänka sig."

"Vi kände oss väldigt trygga med Monika! Hon är professionell, engagerad och målinriktad, det märks att hon älskar sitt arbete. Rekommenderar henne starkt! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen