Monika Tanko, mäklare på Erik Olsson. Område Guldheden.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Monika Tanko:

Fokusområde:
Guldheden
Positiv med brinnande engagemang!


Sedan 3,5 år tillbaka är jag bosatt i mitt favoritområde Guldheden. Här bor jag med bara några minuters avstånd till stadens puls kombinerat med lugna grönområden. Tack vare att jag bor och jobbar i området har jag goda kunskaper kring allt Guldheden har att erbjuda.

Jag älskar mitt jobb och den uppskattning som människorna i mitt område ger mig är oslagbart. Jag har förmedlat otaliga bostäder i området och jag ser fram emot ett fortsatt samarbete med fantastiska Guldheden som ständigt växer och förbättras till det bättre.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (126 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Monika är kunnig, närvarande och missar inte en endaste detalj. Hon säger vad hon tycker och är både transparant och trevlig genom hela processen. Då hon har koll på vad som händer ... i området ser hon till att man får ut det mesta möjliga av sin försäljning. Den bästa mäklare man kan tänka sig."

"Monika överträffar verkligen ens förväntningar på vad bostadsmäkleri är. Hon visar att sälja lägenheter till bra pris inte är att sitta på soffan och låta lägenheten sälja sig själv! ... Hon är en ödmjuk personkännare som sätter både säljaren och köparens intresse i första hand! Rekommenderas till alla var som helst i Göteborg "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen