Niclas Persson, mäklare på Erik Olsson. Område Nyköping och Oxelösund .
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Niclas Persson:

Niclas
Persson

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Nyköping och Oxelösund
Entusiastisk, ihärdig och metodisk

Jag är född och uppvuxen i Göteborg, men bor sen några år tillbaka i Nyköping, ett område som ligger mig varmt om hjärtat.
Vilja, glädje och engagemang är nyckelord som personifierar mig. Med flera års erfarenhet inom försäljning har jag arbetat med både företag och privatpersoner, där min stora ambition alltid har varit att hitta den bästa lösningen för kunden. Utöver det har jag också sysslat med elitidrott under flera år. Just tävlingsmomentet är något jag verkligen brinner för och är en av anledningarna till att jag valde mäklaryrket.
Med tanke på dagens marknad och hur stort utbudet av fastighetsmäklare är, ska valet av mäklare kännas rätt till hundra procent. Med vilja, glädje och ett stort engagemang gör jag alltid mitt yttersta för att din bostadsaffär ska bli ditt livs bästa.
Ring mig så ska jag berätta hur.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (36 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi valde Niclas och Erik Ohlsson fastighetsförmedling efter att haft möte med totalt 5 olika mäklare. Niclas gav ett mycket seriöst och samtidigt säljande intryck, utan att för den ... skull vara "för på". Han presenterade såväl marknadsplan som visningsstrategier på ett mycket tydligt och förtroendeingivande sätt, vilket också sedan visade sig fungera mycket bra. Han var också väldigt lyhörd för våra önskemål."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen