Niki

Möller

Fokushusmäklare

Västerort

Engagemang, tillgänglighet och förtroende.

Jag älskar mitt jobb och min stora drivkraft är att kunna överträffa mina kunders förväntningar. Jag gillar verkligen att få göra det där lilla extra för att nå ett riktigt bra försäljningsresultat. En bostadsaffär är en av de största affärerna man gör i livet och därför vill jag se till att det blir er absolut bästa. Det är viktigt för mig att ni känner er trygga genom hela processen och ni ska känna er säkra på att jag har gjort mitt yttersta. Den känslan vill jag uppnå genom min kunskap, att vara tillgänglig, mitt driv och ett stort personligt engagemang. Mitt ständiga fokus ligger i att tillmötesgå era önskemål och behov, där vi tillsammans hittar den bästa lösningen som passar för just er. Tveka inte att höra av er för ett förutsättningslöst möte där vi kan prata mer om hur marknaden ser ut och hur jag med Erik Olssons unika metod ser till att ni får bäst betalt för er bostad.

Detta har några av mina kunder skrivit om mig:

”Vi hade nöjet att ha Niki Möller som vår fastighetsmäklare. Hon gjorde ett strålande jobb, engagerad och duktig. Tack vare hennes snabba och bra beslut så sålde vi vår lägenhet till vårt drömpris och fick en möjlighet att starta det liv som vi drömt om så länge. Kan varmt rekommendera denna trevliga tjej till alla som tänker sälja eller köpa. Tack Niki för allt!” /Gunnel E.

"Kan verkligen rekommendera Niki till alla som söker en mäklare. Hon är engagerad och gör sitt yttersta för dig och din lägenhet.
Ställer upp till 100%. Och i mitt fall mer, då hon även hjälpt med råd och tips för köp i ett annat område. " /Marie E.

"Otroligt engagerad! Lätt att kommunicera med och gjorde sitt yttersta för att vi som säljare skulle känna oss nöjda! Åstadkom dessutom försäljningsrekord i huset på sagda lägenhet." /Lizette F

"Niki gjorde ett fantastiskt jobb och vi är mer än nöjda med hennes insats. Hon agerade väldigt professionellt under hela försäljningen och under budgivningen såg hon verkligen till att vi fick ut bästa möjliga pris. Rekommenderas starkt!" /Ulf P.

Västerort

Hör av dig till mig så hjälper jag dig till en riktigt lyckad bostadsaffär.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen