Oskar Mitsner, mäklare på Erik Olsson. Område Dalaplan, Södervärn.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Oskar Mitsner:

Fokusområde:
Dalaplan, Södervärn
Om mig

Stort intresse för människor och ett brinnande engagemang vad gäller service.

Att möta människor och kunna erbjuda hjälp i en så pass viktig process i ens liv som en bostadsaffär ofta innebär är något jag tycker är fantastiskt roligt. Med en bakgrund starkt präglad av idrottsutövande är tävlingsmoment något jag sporras mycket av, vilket i en bostadsaffär kan relateras till att jag har en naturlig strävan i att ständigt försöka nå bästa möjliga försäljningspris. Därtill med ett stort engagemang och noggrannhet i allt jag tar mig för är av mig en service i högsta kvalitet att kunna förvänta vare sig det rör eventuell försäljning, värdeuppdatering eller bara som bollplank i vad gäller allmänna bostadsrelaterade frågor.

Innebär din situation att funderingar kring detta finns så tveka absolut inte att höra av dig!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (55 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag är supernöjd med hela processen! Oskar var väldigt engagerad och lyssnade på mina åsikter. Han är även väldigt trevlig och lättsam. Tog sig alltid tid att svara på frågor eller ... höra av sig med uppdateringar. Ska jag sälja i Malmö igen kommer jag definitivt välja Oskar som mäklare!"

"Jag upplevde att Oskar var mycket mån om att jag som säljare skulle känna mig informerad och insatt under hela processen. Han var också väldigt kunnig och såg till att hela upplevelsen ... från första möte till kontraktsskrivning kändes positiv och trygg."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen