Rebecca Damgren, mäklare på Erik Olsson. Område Näset & Önnered .
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Rebecca Damgren:

Rebecca
Damgren

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Näset & Önnered
Ambitiös, målmedveten och engagerad.

Med snart 10 års erfarenhet av mäklaryrket vet jag vad som krävs för en lyckad försäljning och jag strävar alltid efter att göra det lilla extra för att nå dit! Jag är otroligt mån om att mina kunder skall känna sig mer än nöjda efter avslutad bostadsaffär och vilja rekommendera mig vidare. För att uppfylla detta ställer jag stenhårda krav på mig själv och med ett brinnande engagemang och tillgänglighet gör jag mitt yttersta i varje detalj.

För mig är det viktigt med kunden i fokus och känslan av att vara sedd och involverad i hela processen. Med ett tryggt och omtänksamt bemötande vägleder jag både säljare och köpare hela vägen, allt för att båda parter ska känna sig nöjda efter avslutad affär. Att få vara delaktig i en av livets största affärer är en av anledningarna till att jag älskar mitt yrke.

Välkommen att kontakta mig för att prata mer om hur vi kan skapa bästa möjliga förutsättningar för just din bostadsaffär!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (79 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Rebecca gjorde ett lysande & professionellt jobb med högt engagemang och tydlighet i hela processen från första mötet till avslutad försäljning. Superprofessionell mäklare som lyssnade ... till våra behov, var tillgänglig och höll en kontinuerlig kommunikation. Visningar, budgivning och förhandling sköttes perfekt och vi fick ett snabbt avslut. Rekommenderar varmt Rebecca till alla som ska sälja i vårt område! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen