Rebecca Damgren, mäklare på Erik Olsson. Område Näset.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Rebecca Damgren:

Rebecca
Damgren

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Näset
Ambitiös, målmedveten och engagerad.

Med snart 10 års erfarenhet av mäklaryrket vet jag vad som krävs för en lyckad försäljning och jag strävar alltid efter att göra det lilla extra för att nå dit! Jag är otroligt mån om att mina kunder skall känna sig mer än nöjda efter avslutad bostadsaffär och vilja rekommendera mig vidare. För att uppfylla detta ställer jag stenhårda krav på mig själv och med ett brinnande engagemang och tillgänglighet gör jag mitt yttersta i varje detalj.

För mig är det viktigt med kunden i fokus och känslan av att vara sedd och involverad i hela processen. Med ett tryggt och omtänksamt bemötande vägleder jag både säljare och köpare hela vägen, allt för att båda parter ska känna sig nöjda efter avslutad affär. Att få vara delaktig i en av livets största affärer är en av anledningarna till att jag älskar mitt yrke.

Välkommen att kontakta mig för att prata mer om hur vi kan skapa bästa möjliga förutsättningar för just din bostadsaffär!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (72 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi fick direkt väldigt bra förtroende för Rebecca. Hon är kunnig och påläst samt dessutom glad och mycket trevlig. Hon informerade bra och var snabb på att återkoppla under hela processen. ... Alltid tillgänglig, t.o.m. när Rebecca var på semester höll hon oss uppdaterade hela tiden, vilket vi uppskattade mycket!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen