Rebecka Wallerius, mäklare på Erik Olsson. Område Gärdet.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Rebecka Wallerius:

Rebecka
Wallerius

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Gärdet
Engagerad, tillgänglig och tävlingsinriktad

Jag är tydlig och målmedveten, går in med energi och engagemang med vetskap om att bostadsaffären är en av de viktigaste affärerna du gör i ditt liv. Jag lägger stor vikt i återkoppling och att ha en tydlig kommunikation då alla ska känna sig trygga, men framförallt är tillgängligheten hos mig som mäklare väldigt viktig, jag är alltid tillgänglig för både säljare och köpare. Med tidigare erfarenheter inom resebranschen som bland annat reseledare/guide utomlands, säljare på hemmaplan och med min personliga drivkraft och positivitet så vet jag hur man ger bra service.

Jag är tävlingsinriktad sedan barnsben då jag utövat en del olika sporter där fokus alltid legat på att vinna. Att göra det lilla extra i varje moment gör stor skillnad på slutpriset, och det lilla extra levererar jag i varje affär med målsättning att alla ska bli så nöjda som möjligt.

Går du i säljtankar? Kontakta mig gärna så kommer vi tillsammans fram till en plan för just dig.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (16 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Lyhörd och tålmodig till att följa den takt jag ville ta. Valde henne över andra som kanske hade mer erfarenhet i området tack vare hennes trevliga sätt och professionella bemötande. ... Hon var engagerad både gentemot oss och potentiella köpare. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen