Roger Thalén, mäklare på Erik Olsson. Område Vasastan, Södermalm.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Roger Thalén:

Roger
Thalén

Mäklare
Franchisetagare
Fokusområde:
Vasastan, Södermalm
EFTER 1500 FÖRSÄLJNINGAR; KUNDEN I FOKUS, OAVSETT OMRÅDE!

Mitt fokus är att jobba främst med återkommande kunder och rekommendationer. Det innebär att jag följer uppdragsgivarna och att jag därmed håller mig uppdaterad om marknadsläget i samtliga områden i Stockholm med omnejd. Jag har flest uppdrag inom tullarna men förmedlar även bostadsrätter och hus utanför.

Genom åren har jag lärt mig betydelsen av nöjda säljare och köpare. Det ger mig många, både nya och återkommande, kunder. Min framgångsformel är enkel; Jag har ett stort engagemang, lovar inte mer än jag kan hålla och levererar slutligen det jag lovat i utsatt tid. Varje arbetsvecka ser ungefär likadan ut för mig. Genom att undvika "toppar" och "dalar" kan jag avsätta tillräckligt med tid för varje försäljning, samtidigt gör min höga försäljningsnivå att jag aldrig tappar greppet om det aktuella marknadsläget. Därför kan jag leverera det jag lovar.

Utvalda meriter:

- Högst omsättning på företaget, 3 år
- Topp 3 högst omsättning på företaget, 12 år
- NKI (nöjd kund index) 9,26 (av 10)
- Över 1500 sålda bostäder

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (147 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

""Vi är mycket glada att vi får rekommendera Roger Thalén. Han är vår familjemäklare, vi har både köpt lägenhet och sålt fyra lägenheter med hjälp av Roger. Alltid har vi varit mycket ... nöjda. Allt från första kontakt, värdering, prospekt, visning, pris och avslutning av affären. Vi hoppas att få hjälp av Roger i framtiden. Vi hoppas också att Roger blir din familjemäklare. Du kommer inte ångra dig. Lycka till med din hus-/lägenhetsaffär." "

"Roger var otroligt hjälpsamt med att styra upp försäljningen medans jag själv var utomlands och inte kunde vara i Sverige. Utöver det var jag mycket nöjd med slutresultat. Kan bara ... rekommendera honom starkt. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen