Rojda Taher, mäklare på Erik Olsson. Område Lund.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Rojda Taher:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Rojda
Taher

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Lund
Förtroendegivande, tillgänglig och enormt driven

Mäklaryrket ger mig möjligheten att arbeta med det jag älskar som mest, bostadsförsäljning, människor och lyckade investeringar. Samtidigt som jag kan utstråla min ambition och fortsätta ställa höga krav på mig som fastighetsmäklare, är målsättningen att överträffa dina förväntningar.

Mina ambitioner är att maximera försäljningsresultatet på din bostad samt vägleda dig genom ditt livs viktigaste bostadsaffär där jag ger dig som både köpare och säljare förtroende, trygghet och en hjälpande hand genom hela försäljningsprocessen. Jag har ett öga för detaljer och finner det givande att anpassa din bostad efter dina behov och önskemål. En bostadsaffär görs med försiktighet och eftertänksamhet, valet av fastighetsmäklare borde göras på samma vis.

Som renodlad ekonom och fastighetsmäklare har jag en bred kunskap gällande bostadsrätters ekonomi samt marknadsläget. Det innebär att jag ständigt är påläst och uppdaterad genom hela försäljningsprocessen. Det ger dig som köpare en ärlig information om bostaden och marknadsläget. Vilket även ger förutsättningar till en lyckad bostadsaffär för både dig som säljare och köpare.
Jag är även mångspråkig, vilket gör det lättare för mig att kommunicera och utveckla goda relationer med både dig som säljare, köpare och andra intressenter som jag dagligen träffar i marknaden.

Du är varmt välkommen att alltid kontakta mig för rådgivningar, värderingar och bostadsintressen. Jag berättar gärna mer om hur jag arbetar, tveka inte med att ringa mig.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (6 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag är mycket nöjd med Rojdas insatser, över förväntan. Hon är professionell, varmt, kunnig, driven, lyssnade på vad jag hade att säga och fanns där både kvällar och helger med råd ... och stöd. Jag kan varmt rekommendera Rojda, hon är genuint och såg till att hela processen gick smidigt och snabbt. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen