Rojda Taher, mäklare på Erik Olsson. Område Lund.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Rojda Taher:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Rojda
Taher

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Lund
Förtroendegivande, tillgänglig och enormt driven

Mäklaryrket ger mig möjligheten att arbeta med det jag älskar som mest, bostadsförsäljning, människor och lyckade investeringar. Samtidigt som jag kan utstråla min ambition och fortsätta ställa höga krav på mig som fastighetsmäklare, är målsättningen att överträffa dina förväntningar.

Mina ambitioner är att maximera försäljningsresultatet på din bostad samt vägleda dig genom ditt livs viktigaste bostadsaffär där jag ger dig som både köpare och säljare förtroende, trygghet och en hjälpande hand genom hela försäljningsprocessen. Jag har ett öga för detaljer och finner det givande att anpassa din bostad efter dina behov och önskemål. En bostadsaffär görs med försiktighet och eftertänksamhet, valet av fastighetsmäklare borde göras på samma vis.

Som renodlad ekonom och fastighetsmäklare har jag en bred kunskap gällande bostadsrätters ekonomi samt marknadsläget. Det innebär att jag ständigt är påläst och uppdaterad genom hela försäljningsprocessen. Det ger dig som köpare en ärlig information om bostaden och marknadsläget. Vilket även ger förutsättningar till en lyckad bostadsaffär för både dig som säljare och köpare.
Jag är även mångspråkig, vilket gör det lättare för mig att kommunicera och utveckla goda relationer med både dig som säljare, köpare och andra intressenter som jag dagligen träffar i marknaden.

Du är varmt välkommen att alltid kontakta mig för rådgivningar, värderingar och bostadsintressen. Jag berättar gärna mer om hur jag arbetar, tveka inte med att ringa mig.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (26 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Rojda Taher gjorde ett utmärkt jobb med att sälja min lägenhet. Hon var engagerad från början till slut och har uppdaterat mig med nödvändigt info. Med öppenhet och ärlighet såg hon ... till att jag hade rätt förväntningar. Allting hanterades på ett professionellt sätt med bra känsla för detaljer. Det var väldigt lätt att följa hela processen och det var lätt att få goda råd från Rojda när jag behövde hjälp. Hon agerar snabbt och genomtänkt och har en bra magkänsla. Är väldigt nöjd med hur allting blev hanterat. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen