Samer El-Haj, mäklare på Erik Olsson. Område Rörsjöstaden.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Samer El-Haj:

Samer
El-Haj

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Rörsjöstaden
Förtroendeingivande, lyhörd och målmedveten

För mig är mäklaryrket en livsstil och därav är mitt personliga varumärke allt. Därför vill jag att du i hela processen, från start till mål, ska känna dig trygg och unik. Vad som kännetecknar mig som person är att jag är jordnära, strukturerad och driven. Jag är extremt målmedveten och har 14 års arbetslivserfarenhet inom försäljning, kundservice samt marknadsföring med roller som bland annat säljcoach, verksamhetschef och operativ chef.

Under de senaste sju åren har jag varit verksam inom både finansbranschen och mäklarbranschen.
Med detta i bagaget tillsammans med mycket god lokalkännedom, stort nätverk och Erik Olssons välbeprövade metod, är jag övertygad om att jag som fastighetsmäklare, besitter en unik kombination av kompetenser som ger mina kunder den trygghet och kompetens som behövs under resans gång.

Jag vet vad som krävs för att skapa en riktigt bra bostadsaffär och jag kommer att se till att de bästa förutsättningarna skapas som kommer leda till en fantastisk bostadsaffär för båda parter!

Jag tror på långsiktiga relationer och har som ambition att varje kund tveklöst ska kunna rekommendera mig vidare till vänner, familj och grannar.

Om du har några frågor, vill värdera din bostad eller är redo för en försäljning är du varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag mer!

Mina försäljningar

Tillbaka till toppen