, mäklare på Erik Olsson. Område Haninge.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Sara Blomgren:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Sara
Blomgren

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Haninge
Nätverksstrateg, Ständigt uppdaterad & Kundfokuserad

Jag etablerar och vårdar relationer med andra mäklare, kunder, finansiella institutioner och entreprenörer för att maximera möjligheterna till framgångsrika affärer. Jag håller mig ständigt uppdaterad om de senaste trenderna och lagarna inom fastighetsbranschen genom kontinuerlig utbildning och deltagande i relevanta evenemang. Jag erbjuder överlägsen kundservice och skapar starka band med kunderna för att säkra återkommande affärer och positiva rekommendationer.

Som gammal elitidrottare är jag van att kämpa och vet vad som krävs för att nå sina mål. Jag älskar att jobba som fastighetsmäklare och min styrka är min personliga service, flexibilitet och stora engagemang. För mig är kommunikationen mellan mäklare, säljare och spekulanter nyckeln i en lyckad försäljning. Ingen fråga ska lämnas obesvarad! Jag är uppvuxen i Tyresö men bor idag i Vendelsö. Varmt välkommen att kontakta mig för värdering eller försäljningsuppdrag!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (33 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Verkligen supernöjd med allt! Hela försäljningen gick smidigt och Sara är proffsig på alla sätt. Alltid trevlig med snabba svar och lyhörd för önskemål. Kan varmt rekommendera!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen