Sipan Uca, mäklare på Erik Olsson. Område Kviberg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Sipan Uca:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Sipan
Uca

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Kviberg
Tävlingsinriktad, lång erfarenhet, god förhandlare

Jag brinner för mitt jobb och har en stor passion för yrket samt flera års erfarenhet av service och försäljning. För mig är det extremt viktigt att alla mina kunder känner sig trygga genom hela processen. För mig är det viktigt att både säljare och köpare ska känna ett så starkt förtroende till mig och min insats att de även tänker på mig vid nästa försäljning. Ambitionen är såklart att vara din mäklare genom tiden - idag och imorgon.
Min drivkraft är att erbjuda marknadens bästa och skarpaste tjänst till både säljare och köpare. Varje bostadsaffär är unik och med hög servicenivå, anträffbarhet, nytänkande och yrkesskicklighet vill jag finnas som den avgörande och naturliga länken till er nästa lyckade bostadsaffär.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (4 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Har köpt och sålt dussintals fastigheter och bostäder under 20 års tid och träffar många skickliga mäklare. Jag skulle dock säga att Sipan spelar i en egen klass för sig. Ingenting ... är omöjligt när det gäller honom ! Finns absolut inga hinder eller problem han inte löser. Försökte sälja min bostad under 8 månader och Sipan var den 3:e mäklaren på objektet. Han fick oss att känna oss trygga och fick verkligen sålt till det priset vi ville trots skakig marknad. En gång Sipan - alltid Sipan. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen