Stephanie Seredine, mäklare på Erik Olsson. Område Hägersten.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Stephanie Seredine:

Stephanie
Seredine

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Hägersten
Noggrann, engagerad och tillgänglig

Här har ni en målmedveten, driven och lyhörd fastighetsmäklare som kommer att göra allt för att ni ska få en lyckad bostadsförsäljning. Född och uppvuxen i Stockholm, närmare bestämt i Nacka, har jag en god lokalkännedom och vet vad det innebär att bo och leva här i huvudstaden. Jag blev klar med mäklarstudierna vid 21 års ålder och har därmed hela livet framför mig att våga utvecklas och utmana mig själv inom mäklarbranschen.

Under hela mitt liv har jag varit intresserad av det estetiska, och har därmed ett öga för inredning och detaljer vilket är fördelaktigt i en bostadsförsäljning. Jag kommer att marknadsföra din bostad på ett nytänkande och kreativt sätt.

Jag brinner för att skapa goda kundrelationer och säkerställer att både säljare och köpare känner sig nöjda genom hela försäljningsprocessen.
Med Erik Olssons fantastiska nytänkande kommer jag erbjuda dig som uppdragsgivare bästa, möjliga betalt för din unika bostad. Varje affär skräddarsys efter dina önskemål.

Varmt välkommen att kontakta mig!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (5 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Stephanie var väldigt engagerad och lyhörd vid försäljningen av min lägenhet. Jag är mycket nöjd med hela processen - från start till signering av kontraktet. Jag ger Stephanie mina ... allra bästa rekommendationer."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen