Subhan Kaki, mäklare på Erik Olsson. Område Vasastan.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Subhan Kaki:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Subhan
Kaki

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Vasastan
Målmedveten, driven och resultatorienterad!

Med över 10 års erfarenhet av försäljning och ledarskap så besitter jag en enormt stor kunskap i förhandling och försäljningsteknik som gör att du kommer få ut det absolut bästa slutresultatet av din bostadsaffär!
Jag har det senaste två åren toppat listorna över den bäst säljande mäklarna och jag värderar långa kundrelationer! När du anlitar mig som mäklare kan du förvänta dig något utöver det vanliga mäkleriet, jag har en bakgrund inom elitidrotten och att förlora för mig är inget alternativ.
Jag brinner för att göra bra affärer, du som uppdragsgivare kommer känna av den starka drivkraften och engagemanget jag har för att skapa bra affärer. Jag är noggrann och genuint intresserad av att skapa långsiktiga relationer med både köpare och säljare. Noggrann, lyhörd, professionell och en bra förhandlare är några av mina starkaste sidor som mäklare.
Mäklaryrket för mig är inget arbete det är en livsstil! Frågar man folk som känner mig så skulle de säga att jag är extremt driven, målinriktad och väl påläst.
Något som många uppskattar med mig är min tillgänglighet och att jag alltid vägleder och finns till hands för mina kunder. Jag har en stor passion för mitt yrke och nyckeln till att jag säljer fler objekt till höga slutpriser är på grund av min arbetsmoral och att jag gör det där extra för att få ihop affärerna. Boka ett möte med mig och du kommer ha gjort din bästa bostadsaffär i livet.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (119 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Subhan har genom hela processen vart imponerande med sitt engagemang och sitt sätt att bemöta mig som säljare . Han går alltid att nå och återkopplar alltid snabbt vid eventuella frågor. ... Alltid påläst om objektet innan han möter köparen och alltid ett trevligt bemötande. Rekommenderas stark "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen