Suzan Mermer, mäklare på Erik Olsson. Område Västra hamnen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Suzan Mermer:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Suzan
Mermer

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Västra hamnen
Ambitiös, nyfiken, människokännare

Det är ett stort förtroende att få ansvaret att förmedla det som oftast är den viktigaste affären i livet.
Det jag kan erbjuda dig som mäklare är ett genuint engagemang i just din affär. Då jag värdesätter kvalité före kvantitet är det viktigt för mig att sätta mig in i säljarens situation och önskemål för att kunna uppnå bästa möjliga resultat.

Min bakgrund som elitidrottare gör mig till en målmedveten mäklare som alltid sätter mina säljares förväntningar i första rummet. Jag har över 10 års erfarenhet av försäljning, och är en välrenommerad säljare inom olika branscher.

Jag har alltid värdesatt möten och interaktioner med människor med olika bakgrund från olika kulturer. Nöjda kunder är ett viktigt moment i min strävan efter att skapa långsiktiga relationer.

Går du i säljtankar eller helt enkelt bara är nyfiken på bostadsmarknaden? Hör av dig till mig så berättar jag gärna mer!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (3 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Suzan var helt suverän, väldigt peppande och inkännande så att hon mötte oss där vi behövde stöd. Alltid till hands vid frågor och funderingar. Situationen är väldigt speciell just ... nu och hon skötte kommunikationen på ett utomordentligt sätt. Suzan var säljare utan att vara" pushig", vilket vi uppskattade oerhört. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen