Tamara Al-Beini, mäklare på Erik Olsson. Område Värpinge, Kloster Fälad, Väster.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Tamara Al-Beini:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Tamara
Al-Beini

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Värpinge, Kloster Fälad, Väster
Ambitiös, Lyhörd och Lösningsorienterad

Som mäklare med en bakgrund inom volleybollen har jag en inre kämparglöd som gör att jag brinner för resultat. Jag sätter höga krav på mig själv för att leverera kvalitet till mina kunder genom att vara påläst och lyhörd för mina kunders behov. Med min expertishjälp finns jag där för dig för att vägleda dig genom en av dina största och viktigaste affärer i livet. Min ambition är att i varje individuell bostadsaffär skapa förtroende och trygghet för en långvarig kundrelation.

Kontakta gärna mig om du går i säljtankar, önskar en värdering eller har frågor kring bostadsmarknaden. Då ska jag berätta för dig hur jag kan hjälpa dig genom hela processen, fram till en riktigt bra affär. Förutom svenska och engelska talar jag även arabiska. Jag ser fram emot att höra från dig!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (12 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Upplevde att det var forcerat att stänga affären snabbt och att funderingar i någon större omfattning om alternativ inte fanns. Nu fick vi det pris som var det vi hade räknat med ... och är nöjda. Bra att tänka på framöver för Tamara att "Hoppas på det bästa och planera för det värsta" som det heter."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen