Tamara Al-Beini, mäklare på Erik Olsson. Område Värpinge, Kloster Fälad, Väster.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Tamara Al-Beini:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Tamara
Al-Beini

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Värpinge, Kloster Fälad, Väster
Ambitiös, Lyhörd och Lösningsorienterad

Som mäklare med en bakgrund inom volleybollen har jag en inre kämparglöd som gör att jag brinner för resultat. Jag sätter höga krav på mig själv för att leverera kvalitet till mina kunder genom att vara påläst och lyhörd för mina kunders behov. Med min expertishjälp finns jag där för dig för att vägleda dig genom en av dina största och viktigaste affärer i livet. Min ambition är att i varje individuell bostadsaffär skapa förtroende och trygghet för en långvarig kundrelation.

Kontakta gärna mig om du går i säljtankar, önskar en värdering eller har frågor kring bostadsmarknaden. Då ska jag berätta för dig hur jag kan hjälpa dig genom hela processen, fram till en riktigt bra affär. Förutom svenska och engelska talar jag även arabiska. Jag ser fram emot att höra från dig!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (2 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi är supernöjda med Tamara och kan inget annat än att rekommendera henne. Tamara sålde vår lägenhet till ett högre pris än vi trodde vi skulle få men lite lägre än utropspris, något ... som verkligen får ses som en bedrift i det skick som bostadsmarknaden befinner sig i November 2022. Tamara sålde vår bostad på endast 5 veckor, mycket tidigare än vi hade räknat med och väldigt uppskattat. Tamara är duktig på att kommunicera och lätt att få tag på vid frågor. Som säljare kände vi oss lyssnade på. Sammantaget är vi mycket nöjda med Tamara och rekommenderar henne till alla som vill sälja sin bostad. Vi önskar henne stort lycka till med sin mäklarkarriär!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen