Veronika Oskarsson, mäklare på Erik Olsson. Område Malmö Väster.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Veronika Oskarsson:

Veronika
Oskarsson

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Malmö Väster
Engagerad och målinriktad

Jag brinner för att hjälpa. Att ge det där extra till sina kunder som gör att deras förväntningar överträffas är något av det bästa jag vet. Det är därför mäklaryrket passar mig som handen i handsken. Med mig som mäklare bjuder jag på ett stort engagemang och jag är alltid 100% fokuserad på målet. Med glädje tar jag mig an nya utmaningar och tillsammans ser vi till att få bäst betalt för din bostad.

En bostadsförsäljning är en av livets största affärer, det är därför viktigt att alla parter känner sig trygga genom hela processen. Ett av mina mål som mäklare är att både säljare och köpare ska vara så nöjda med min yrkesroll att jag är det självklara valet av mäklare till den framtida bostadsförsäljningen.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (80 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi träffade 5 olika mäklare inför vår bostadsförsäljning. Veronika var sist ut och valet av henne var självklart. Från första mötet och genom hela processen har vi mött en mäklare ... med genuin omtanke för oss som säljare. Veronika har svarat snabbt, tydligt och tålmodigt på alla våra frågor, och vi har under samarbetet upplevt en naturlig och hjärtligt värme från Veronikas sida i viljan att hjälpa oss, vilket hon också gjort på ett otroligt engagerat och professionellt sätt. Vi skulle inte tveka en sekund på att anlita Veronika igen!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen