Veronika Oskarsson, mäklare på Erik Olsson. Område Malmö Väster.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Veronika Oskarsson:

Veronika
Oskarsson

Mäklare
Fokusområde:
Malmö Väster
Engagerad och målinriktad

Jag brinner för att hjälpa. Att ge det där extra till sina kunder som gör att deras förväntningar överträffas är något av det bästa jag vet. Det är därför mäklaryrket passar mig som handen i handsken. Med mig som mäklare bjuder jag på ett stort engagemang och jag är alltid 100% fokuserad på målet. Med glädje tar jag mig an nya utmaningar och tillsammans ser vi till att få bäst betalt för din bostad.

En bostadsförsäljning är en av livets största affärer, det är därför viktigt att alla parter känner sig trygga genom hela processen. Ett av mina mål som mäklare är att både säljare och köpare ska vara så nöjda med min yrkesroll att jag är det självklara valet av mäklare till den framtida bostadsförsäljningen.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (53 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi kunde inte vara mer nöjda över vårt val av mäklare, Veronika levererade! Det första Veronika frågade oss när vi stod i val av mäklare va ”vad är viktigast för er hos en mäklare?” ... Där och då blev vi sålda. Istället för att fokusera på diplom och utmärkelser så som andra mäklare gjorde så satte sig Veronika ner och ville höra vad vi letade efter hos en mäklare och vad som va viktigt för oss under en försäljning. Och hon överträffade alla våra förväntningar och lyssnade verkligen på våra behov. Vill ni ha en mäklare som är lyhörd, engagerad, gör det lilla extra, målinriktad, strävar högt och samtidigt gör det med världens största leende på läpparna? Då är Veronika den ni ska anställa. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen