William Wirtberg, mäklare på Erik Olsson. Område Johanneberg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av William Wirtberg:

William
Wirtberg

Mäklare
Fokusområde:
Johanneberg
Driven, organiserad och serviceinriktad

Mina kunder är det viktigaste jag har. De är min största drivkraft och min bästa marknadsföring. Varje bostadsaffär är unik och kräver ett stort personligt engagemang. Jag vill därför inkludera mina kunder i hela processen så att de kan känna sig trygga och säkra på att deras bostad säljs med hög omtanke.

Mitt mål är att du som kund alltid ska vara så nöjd att du rekommenderar mig vidare till dina vänner. För att förtjäna din rekommendation vet jag att det kommer att krävas det lilla extra. Genom noggranna förberedelser, kvalitativ service och god tillgänglighet siktar jag på att få ditt bästa omdöme.

Jag har varit på Erik Olsson sedan 2015 och är övertygad om att vi har marknadens bästa tjänst. Kontakta mig så berättar jag mer.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (123 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"William var en klippa sedan vårt första möte. Jag upplevde han som väldigt påläst och det fanns en tydligt strategi för hela försäljningsprocessen. Han höll mig väl uppdaterat och ... var väldigt hjälpsam. Trots ett stort utbud av liknande lägenheter så såg William till att jag fick mitt efterfrågade pris. Jag kan varmt rekommendera William Wirtberg om du söker en pålitlig och duktig fastighetsmäklare!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen