Försäljning pågår
Sölve / SÖLVESBORG

Friköpta lokaler - Sölvesborg

Fakta
Antal bostäder
26
Antal rum
1 rum och kök
Boyta
58 - 72 kvm
Priser
1 099 000 kr - 1 349 000 kr
TIPSA

Kostnadseffektiva lokaler med äganderätt!

Vi erbjuder nu dig som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egna kostnadseffektiva lokal. Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen - För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen lokal - du bestämmer! Fastigheterna är avsedda för en rad olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av husbil, båt, bilar eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Byggnaden har ett strategiskt bra läge i Sölve i utkanten av Sölvesborg med direkt närhet till E22 och allmänna vägar. Sölve är ett mycket populärt industriområde som har vuxit kraftigt dom senaste åren. PLANERAT TILLTRÄDE Q4 2024. Hör av dig till oss för bokning och eventuella frågor!

Fakta
Antal bostäder
26
Antal rum
1 rum och kök
Boyta
58 - 72 kvm
Priser
1 099 000 kr - 1 349 000 kr
TIPSA
Mäklare

Hansi

Robertsson

Mäklare

 • Detta projekt
 • Bra Lokalers pågående projekt i Simrishamn
  Bra Lokalers pågående projekt i Simrishamn
 • Bra Lokalers pågående projekt i Simrishamn
  Bra Lokalers pågående projekt i Simrishamn
 • Byggnaden har ett strategiskt bra läge i Sölve i utkanten av Sölvesborg med direkt närhet till E22
  Byggnaden har ett strategiskt bra läge i Sölve i utkanten av Sölvesborg med direkt närhet till E22
 • Illustrationsplan Sölvesborg
  Illustrationsplan Sölvesborg

Beskrivning av projektet

Byggnaden är uppdelad i 26 st moduler med måtten 6×12 meter. Den generösa takhöjden på ca. 6 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket gör att den disponibla ytan kan utökas. Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns indraget till varje fastighet och det är även förberett för fiber. För teknisk beskrivning se byggnadsspecifikation under dokument. Möjlighet finns att köpa fler lokaler och även öppna upp mellan lokalerna för dig som behöver större yta.

Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen - För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen lokal - du bestämmer!

Fastigheterna är avsedda för en rad olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av husbil, båt, bilar eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Varje ägare har sin egen elkostnad. Ytorna inom området kommer att asfalteras.

Byggnaden har ett strategiskt bra läge i Sölve i utkanten av Sölvesborg med direkt närhet till E22 och allmänna vägar. Sölve är ett mycket populärt industriområde som har vuxit kraftigt dom senaste åren.

PLANERAT TILLTRÄDE Q4 2024.

Hör av dig till oss för bokning och eventuella frågor!

Intresserad av projektet?

Tillbaka till toppen