Försäljning pågår
Skåne / Åkarp

Brf Spåret

Fakta
Bostadsutvecklare
Boelit Fastigheter Syd AB
Antal bostäder
8
Antal rum
4 - 5 rok
Boyta
92 - 133 kvm
Priser
3 575 000 kr - 4 895 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendeform
Radhus, Parhus
Beräknad inflytt
September 2022
TIPSA

Nybyggda radhus i populära Åkarp!

I mycket attraktiva Åkarp uppförs åtta attraktiva radhus. Här erbjuds det välplanerade radhus med tomter i olika storlekar i bra väderstreck. Bostäderna är fyra-fem rum och kök om 92 alt. 133 kvm. Här har man tänkt på detaljerna och erbjuder bostäder med 1,5 plan. Lägenheterna passar både familjen och paret och det lugna naturnära området är som gjort för att trivas i.

Fakta
Bostadsutvecklare
Boelit Fastigheter Syd AB
Antal bostäder
8
Antal rum
4 - 5 rok
Boyta
92 - 133 kvm
Priser
3 575 000 kr - 4 895 000 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendeform
Radhus, Parhus
Beräknad inflytt
September 2022
TIPSA
Mäklare

Labinot

Krasniqi

Mäklare

  • Detta projekt
  • Brf Spåret
    Brf Spåret

Beskrivning av projektet

Brf Spåret ligger väldigt bra placerat i Åkarp med närhet av nya underjordiska 4-spår tågstationen (stationsområdet och parken som håller på att byggas med 4 vägar som förbinder resten av åkarp, detta beräknas vara klart cirka september 2022.
Det ligger på bekvämt avstånd till Malmö och med mycket goda kommunikationsförbindelser samt i framtiden ännu bättre kommunikationsmöjligheter i form av en ny tågstation som ligger inom tre-fyra minuters gångväg.

Åkarp med sin grönskande idyll samt lugna och trivsamma omgivningar ligger inbäddat mellan Malmö och Lund. Med sitt strategiska läge har orten alltid varit populär bland barnfamiljer, men också den äldre generationen trivs i samhället och bor gärna kvar när barnen vuxit upp och flyttat hemifrån. Som vuxen återvänder du gärna till Åkarp om du är uppvuxen här, vilket är ett gott betyg för orten.

Bebyggelsen är blandad - allt från 1800-talsvillor till nybyggda villor och radhus dominerar, men det finns också en del lägenheter. På senare år har det byggts flertalet nyproducerade områden vilket gett möjlighet för fler att ta del av den fina gemenskapen i byn.

Åkarp - som ligger i Burlövs kommun - erbjuder flera grundskolor: Lilla Dalslundskolan (F-3), Svanetorpskolan (F-3), Södervångskolan (F-3) och Stora Dalslundskolan (4-9). För de minsta erbjuds även flera förskolor placerade i anslutning till grundskolorna vilket är en bidragande faktor till att barnfamiljer gärna flyttar hit. För de större barnen finns mycket bra förbindelser till gymnasieskolorna i Malmö-Lund.

De utmärkta kommunikationerna är ett annat starkt argument för att bosätta sig här. På mindre än tio minuter når man Malmö och Lund med tåg. Man kan också sitta kvar på tåget och resa vidare till Kastrup och Köpenhamn - eller norrut mot Helsingborg och Kristianstad. Åkarp har också utmärkta bussförbindelser som via Lundavägen trafikerar sträckan Malmö-Lund

Samtliga lägenheter har tillgång till en parkeringsplats.

Gå gärna in på nedan länkar för att kunna skapa ert egna drömhem. Bostadsproducenten har låtit alla köpare att skapa sitt egna drömhem i nedan program.
För att redigera invändigt i parhusen: https://wisibel.com/c/reformhus/brfsparetparhus
För att redigera invändigt i Radhusen: https://wisibel.com/c/reformhus/brfsparetradhus

Planerad inflyttning är september 2022.

För mer information om priser och tillgängliga lägenheter, se prislista under dokument.

Intresserad av projektet?

Tillbaka till toppen