Bostadsprojekt

I de bostadsprojekt vi förmedlar hittar du allt från fristående hus med grönt skönt läge, bostadsrätter i spännande utvecklingsområden som växer fram och bildar helt nya stadsdelar till äganderättslägenheter med pulserande cityläge.
Vissa bostäder erbjuder tillträde relativt omgående eller som till och med är färdigställda och kan visas på plats. Men de flesta bostäderna säljs på ritning med inflytt ett till tre år bort i tiden. Hur vill du bo? Och vart?

<p><span>Vi vill hjälpa dig att förverkliga drömmen om en semesterbostad eller en permanent bostad i ett varmare klimat! Det är viktigt för oss att våra kunder gör trygga affärer och vi har valt att engagera oss i nyproduktion genom TM-gruppen. TM-gruppen startades 1969 och är idag en av Spaniens största producenter av semesterbostäder. Bolaget är familjeägt och bygger på eget kapital.</span></p> <p>Nedan listar vi aktuella bostadsprojekt längs med den spanska Medelhavskusten samt på Mallorca. Hoppas att du hittar något som passar dig och dina behov.</p> <h4>Skapa en intressenamälan</h4> <p>Anmäl ditt intresse för våra utlandsprojekt så kommer du löpande får information om akutella bostadsprojekt och erbjudanden. Anmäl dig <a title="Intresseanmälan utland" href="/link/2c7365c5b0484220ad3253a0f2322777.aspx">här</a>.</p> <p>Tveka inte att kontakta <strong><a href="/link/465ea6351fc34792970b704e96649149.aspx" target="_blank">Jan Löwes</a></strong> om du har några frågor!</p>

Costa Blanca Norte / Benidorm

Sunset Sailors by TM

Försäljning pågår
Costa Blanca Norte / Benidorm

Eagle Tower by TM

Försäljning pågår
Costa Blanca Sur / Orihuela Cost, Alicante

Flamenca Village fas 4

Försäljning pågår
Tillbaka till toppen