Erik Olsson Nyproduktion

Vårt Erbjudande!

Ett specialiserat team med engagemang och erfarenhet

Erik Olsson Nyproduktion är en mäklarfirma specialiserad på försäljning av nyproducerade bostäder. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Skåne och förmedlar årligen ca 1.000 nyproducerade bostäder. Sedan starten 2004 har vi varit del av drygt 160 bostadsprojekt och hjälp fler än 10.000 familjer att förverkliga sina bostadsdrömmar. Tillsammans med Erik Olsson Fastighetsförmedling erbjuder vi en helhetstjänst både för dig som bostadsutvecklare och för dina kunder.

Vi är väl medvetna om att varje projekt har sina unika egenskaper, kvalitéer och förutsättningar likväl som att varje enskild fastighetsutvecklare har olika målbilder och krav.

Grunden för en lyckad försäljning är alltid den samma; att förstå uppdragsgivaren likväl som marknaden och att anpassa bostäderna, marknadsföringen och försäljningsmetoden därefter. Därför börjar vi varje samarbete med en noggrann analys för att identifiera vilka behov som finns och hur vi på bästa sätt kan stötta er som bostadsutvecklare.

Vi hjälper er att minimera risk och addera boendekvalitet för ett ökat försäljningsvärde och högre NKI hos köparna.

Förutom försäljning är vi en kunskapstillgång genom hela byggprocessen och kan bidra med marknadsanalyser i tidiga skeden, projektledning, rådgivning kring projektutveckling, juridik, marknadsföring och prissättning. I vissa samarbeten verkar vi som bostadsutvecklarens externa sälj- och marknadsföringsorganisation medan vi i andra enbart är anlitade för försäljningen. Hos oss finns upparbetade relationer med kommunikations- och mediabyråer, försäkringsrådgivare, banker och företag som tillhandahåller renderingar och digitala bostadsväljare.

Idag arbetar vi med 42 olika bostadsprojekt i olika faser och har uppdrag för 19 olika bostadsutvecklare.

Vill du veta mer om hur vårt sätt att jobba minimerar risker och adderar värde?

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Hälsningar
Signatur
Klas Pettersson

Tillbaka till toppen