H12

Köpanmälan VIP-säljstart H12

I samband med denna säljstart vänder vi oss exklusivt till er som gjort en intresseanmälan för projektet i tidigt skede. Ni får en chans att boka en bostad nu innan vi går till allmän säljstart.

I denna säljstart kommer vi släppa åtta av projektets 12 radhus.

H12 är beläget längs lugna Kontoristvägen i Hökarängen i anslutning till befintliga uppvuxna bostadskvarter. Här bor du granne med naturen, Fagersjöskogen bokstavligen utanför dörren och projektet karaktäriseras av en modern stilren arkitektur med stora fönsterpartier, takhöjder upp mot fem meter, vackra utblickar över förortsidyllen och naturen samt genomtänkta kvalitativa materialval. Radhusen är mellan 152-156 kvm stora i två plan samt inrett vindsplan. Det finns en skyddad uteplats mot gata och en uteplats på husets baksida mot naturen. På uppfart finns plats för parkering för bil. Här bor man avskilt men centralt, med bekvämt promenadavstånd till Hökarängsskolan och tunnelbanestationen.
  

Köpanmälan

Är du intresserad av att gå vidare med ett köp så behöver du göra en köpanmälan. Du behöver endast skicka in en köpanmälan, den gäller för alla lägenhetstyper. En köpanmälan är inte bindande.

Din köpanmälan ska vara gjord senast onsdag den 16 maj kl 10:00.

Köpare 1
Köpare 2

✶ Obligatoriska fält

Så går det till

Tidpunkt för den intresseanmälan du tidigare har gjort ligger till grund för turordning för det fall att du gör en köpanmälan i samband med säljstarten.

Din faktiska köplats vid säljstarten avgörs av hur många som gör en köpanmälan.

Det spelar ingen roll om du skickar din köpanmälan tidigt eller sent, eftersom turordningen redan är bestämd, viktigast är att du har skickat in din köpanmälan senast måndag den 16 maj kl 10:00 för att vara med i första tilldelningen.

Efter köpanmälan stängt den 16 maj börjar vi att kontakta er i turordning. När det är din tur får du ta ett beslut utifrån de bostäder som då är tillgängliga. Därefter skickar vi ett digitalt bokningsavtal som signeras med Bank-ID och du betalar en bokningsavgift på 30 000 kr.

Du är välkommen att kontakta ansvarig mäklare med dina frågor.

Joakim Bogeling

070-4812681

joakim.bogeling@erikolsson.se

Theo Karantonio

076-6078144

theo.karantonio@erikolsson.se

Tillbaka till toppen