Nyfiken på nytt läge?

Nyproduktion presenterar tre spännande nybyggnationer som alla har en sak gemensam, ett fantastiskt läge. Här finns något för alla, oavsett om du vill bo lugnare i Äppelviken, med stadspuls på Södermalm eller njuta av både naturen och lugnet samt ha närhet till city i Hagastaden. Vad väljer du?

Haga Boulevard

Drömmer du om att bo i stan med liv och rörelse omkring dig? Och ändå kunna ta en löprunda eller rasa runt med barnen i det fria? Livet i Haga Boulevard lovar något alldeles extra. Att bo här ger dig många valmöjligheter och de bästa förutsättningarna för en bekväm vardag och händelserik fritid. I din nya stadslägenhet är varje kvadratmeter viktig och mycket tid har lagts på att planera ytorna rätt. Det är gott om smarta, genomtänkta detaljer. Vi vill att du ska trivas så förutom funktion och kvalitet får du generösa balkonger och parkläge i de flesta lägenheterna. Läget är något av det bästa med området. Fyra fasader vetter mot allékantade gator eller mot den blivande parken. Dessutom kommer husen runt om vara färdigställda även de till dess att du får flytta in. Stadslivet runt Haga Boulevard växer fram för varje månad. Norra Stationsgatan förvandlas sakta men säkert till en attraktiv, grön cityboulevard med mysiga uteserveringar, caféer, butiker och restauranger. På andra sidan gatan väntar Vasastans utbud av kultur och nöjen.

Läs mer om Haga Boulevard i Hagastaden

Spinneriet - Södermalm

I de gamla industrikvarteren öster om SoFo växer ett nytt område fram som tar hänsyn till historien med en blandning av kulturmärkta byggnader och nybyggen. Våra Svanenmärkta lägenheter byggs med omtanke för både miljö och för dem som ska bo där. Människor lever olika liv, har olika smak och intressen. Vi vill låta din personlighet få speglas i väggar och rum, därför kan välja du välja mellan tre olika kostnadsfria stilar på lägenheten. Här är det lugnt och tryggt för barn att växa upp. Området får två nya förskolor och i många byggnaders bottenvåningar planeras det för butiker och service. Den som söker stadspuls behöver bara ta en kortare promenad. Nytorgets trendiga barer och caféer finns åt ena hållet, strandpromenad och Orionteatern åt det andra. Vitabergsparken, kulturkvarter och Lilla Blecktornsparken är andra favoriter i närmiljön. Det nya kvarteret blir en förlängning av Bondegatan och vetter mot ”Tvätt-Malins park”. På sikt kommer ditt nya kvarter dessutom få en egen tunnelbanestation.

Läs mer om Spinneriet på Södermalm

 

 

Bromma Trädgårdsstad

För många är det en dröm att bo i Äppelviken, den grönskande idyllen alldeles intill Mälarens glittrande vatten. Bara några minuter bort pågår citylivet, men här i den uppvuxna trädgårdsstaden härskar trivseln och lugnet. Allt viktigt är på plats sedan länge, förskolor, skolor och små torg med butiker, caféer och restauranger. Är det här också din dröm så finns nu chansen att bo nytt och bekvämt, i vackra Äppelviken. Veidekke planerar ett vackert litet kvarter med 42 lägenheter fördelade på 2:or till 5:or. Kvaliteten i bostädernas olika delar är något du märker redan på håll. Det är luft och rymd runt de fyra trähusen som smälter mjukt in i den lilla skogsbacken bakom. Mycket tanke och möda har lagts på lägenheterna och planlösningarna. Samtliga bostäder har minst en balkong eller uteplats och flera bostäder har dessutom egen trädgård. Det kommer att finnas garage och externa förråd. Projektet är unikt, här byggs inte mycket nytt längre.

Läs mer om Bromma Trädgårdsstad

Tillbaka till toppen