Erik Olsson Fastighetsförmedling

Vår styrka sitter i detaljerna

Erik Olsson Fastighetsförmedling startade 1997 med en idé om att utmana branschens konventioner. Att tänka nytt istället för att göra som man alltid gjort. Att jobba metodiskt och proaktivt istället för att annonsera och vänta. Ambitionen var att erbjuda en modern mäklartjänst som minimerar det oroliga pirret i magen för alla inblandade och maximerar möjligheterna till en bra affär.

Nu hjälper vi våra kunder att göra trygga och bra bostadsaffärer nästan hela Sverige. Vi är cirka 350 medarbetare, varav 300 är mäklare, som förmedlar tusentals lägenheter, bostadsrätter, hus, radhus, villor, tomter och nyproducerade bostäder varje år. Eftersom vi är Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare kan siffrorna om oss vara lite i underkant.

Alla mäklare är specialiserade på sina lokala områden, men har en sak gemensam: omsorgen om varje detalj i försäljningsprocessen och viljan att alltid leverera mer än godkänt.

Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade Erik Olsson-metod där alla delar i försäljningsprocessen är viktiga. Metoden innehåller avsiktligt många moment för att vi skall få fler att intressera sig för bostaden, fler budgivare, fler bud och fler förhandlingslägen som ökar chansen att försäljningen går riktigt bra. Den sammantagna skillnaden på slutresultatet blir stor i en mäklarmetod med många olika moment när varje moment optimeras. Vi fokuserar på kvalitet, kunskap och service för att imponera på våra kunder och ge dem högsta möjliga försäljningspris i en trygg bostadsförsäljning. Läs mer om EO-metoden.

Vi tror inte på slumpen

Erik Olsson, Grundare

Erik Olsson

Vi har Sveriges nöjdaste kunder som ger flest rekommendationer.

Erik Olsson Fastighetsförmedling är Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare mycket tack vare att våra kunder är så nöjda. Ingen av de namngivna mäklarna i Svenskt Kvalitetsindex, SKI, har ett lika bra resultat om man lägger ihop kundnöjdhet och andelen kunder som rekommenderar mäklaren som vi på Erik Olsson har.

Vårt fokus på detaljerna i vår genomtänkta mäklarmetod gör att vi kan ge de som säljer sin bostad med oss bäst betalt i en trygg affär. Varje år ända sedan 2008 granskar det oberoende företaget UC Bostadsvärdering försäljningar som vi genomför, och jämför dem med andra mäklares försäljningar. Ända sedan vi började mäta 2008 har de som har sålt sin bostad med oss fått bäst betalt med oss på Erik Olsson jämfört med om de hade sålt med ett snitt av andra mäklarbyråer. 2021 fick våra kunder 9,4 % bättre betalt än genomsnittet.

LÄS MER OM EO-METODEN

Att vi har så nöjda kunder på Erik Olsson beror på att vi kombinerar en hög kvalité i mäklartjänsten som vi erbjuder kunderna med arbetsglädje så att våra medarbetare trivs riktigt bra. Vi är certifierade oss hos Great Place to Work och kom in på deras lista över Sveriges Bästa Arbetsplatser. Medarbetare som trivs utför ett bättre jobb med en arbetsglädje som smittar av sig på kunderna. Det ger oss fler återkommande kunder som dessutom rekommenderar våra mäklare till vänner och bekanta, samtidigt som fler av Sveriges bästa mäklare söker sig till oss. Att vår tillväxt är uthållig genom att både kunder och anställda är så nöjda är avgörande för oss. Vi vill alltid imponera på vår omgivning och kompromissar inte i vårt arbete med att ge kunderna bäst betalt i trygga bostadsaffärer.

Våra kunder är mer än nöjda

Gör livets största affär till den bästa.

Funderar du på att sälja eller köpa bostad? Hör av dig, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta en av våra mäklare som fokuserar på området där du bor, eller lämna dina uppgifter enligt alternativen nedan, så återkommer vi till dig.

Vi förstår att din bostadsaffär är en av ditt livs viktigaste affärer och lovar att göra vad vi kan för att den blir din bästa.  

Välkommen till Erik Olsson!

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen