Erik Olsson Fastighetsförmedling

Vår styrka sitter i detaljerna

Erik Olsson Fastighetsförmedling startade 1997 med en idé om att utmana branschens konventioner. Att tänka nytt istället för att göra som man alltid gjort. Att jobba metodiskt och proaktivt istället för att annonsera och vänta. Ambitionen var att erbjuda en modern mäklartjänst som minimerar det oroliga pirret i magen för alla inblandade och maximerar möjligheterna till en bra affär.

Det här gör vi idag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping,  Kalmar, Karlstad, KristianstadLundNyköpingSandviken, StaffanstorpSkanör, SödertäljeSölvesborg, TrelleborgVarbergÅhus, Örebro och Österlen. Cirka 300 medarbetarna, varav 240 är mäklare, förmedlar varje år tusentals lägenheter, bostadsrätter, hus, radhus, villor, tomter och nyproducerade bostäder. Eftersom vi är Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare kan siffrorna om oss vara lite i underkant.

Alla mäklare är specialiserade på sina lokala områden, men har en sak gemensam: omsorgen om varje detalj i försäljningsprocessen och viljan att alltid leverera mer än godkänt.

Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade Erik Olsson-metod där alla delar i försäljningsprocessen är viktiga. Vi fokuserar på kvalitet, kunskap och service för att ge våra kunder en trygg försäljning och högsta möjliga försäljningspris i livets kanske viktigaste affär.  

Vi tror inte på slumpen

Erik Olsson, Grundare

Erik Olsson

Våra kunder är mer än nöjda.

Vårt engagemang märks tydligt när köpare och säljare får sätta betyg på oss i våra kundenkäter. Dessutom syns det på försäljningspriset. Varje år granskar det oberoende företaget UC Bostadsvärdering de försäljningar vi genomför, och jämför dem med övriga marknaden. Ända sedan 2008 har de som har sålt sin bostad med oss fått bättre betalt än de som har sålt med andra mäklarbyråer. Bäst betalt, faktiskt. 2021 fick våra kunder 9,4 % bättre betalt än genomsnittet.

Förklaringen till vår framgång finns i vårt sätt att jobba. Vår arbetsmodell kallar vi för EO-metoden, och den är utvecklad för att resultera i fler spekulanter, fler budgivare och fler bud. 

LÄS MER OM EO-METODEN

Våra kunder är mer än nöjda

Gör livets största affär till den bästa.

Funderar du på att sälja eller köpa bostad? Hör av dig, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig som säljare eller köpare hela vägen från tanke till handling. Kontakta våra mäklare i ditt område nedan, eller lämna dina uppgifter så återkommer vi när det passar dig.

Välkommen till Erik Olsson!

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen