Sälj din bostad med bäst betalt

Sälj din bostad med bäst betalt

Vi har givit våra kunder Bäst Betalt i en trygg bostadsaffär i 15 år!

Ända sedan 2008 låter vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling ett externt analysföretag  mäta hur väl vi lever upp till vår mission att – att ge kunderna Bäst Betalt i en trygg bostadsaffär. Resultatet av undersökningarna visar att vi har lyckats ge våra kunder Bäst Betalt i en trygg bostadsaffär under alla de år som har undersökts. Under 2022 fick de som sålde sin bostad med oss på Erik Olsson 10,8% mer betalt än om de hade sålt med ett genomsnitt av alla de andra mäklarna i undersökningen. Det är vi både stolta och glada för. 

Vad innebär bäst betalt för dig?

Testa vad det skulle innebära att sälja med bäst betalt för dig.  

Vill du sälja din bostad med bäst betalt?

✶ Obligatoriska fält

 

Vad innebär bäst betalt?

Tack vare vår genomarbetade Erik Olsson-metod med visningsgaranti, ett stort och uppdaterat spekulantregister, effektiv marknadsföring och en lokalt fokuserad mäklare får vi fler att vilja köpa din bostad. Det gör att vi på Erik Olsson har lyckats ge 10,8 procent mer betalt än om de hade sålt med genomsnitt av andra fastighetsmäklare i Sverige.

Undersökningen

Det oberoende analys- och värderingsföretaget UC Bostadsvärdering har sedan 2008 granskat hur vi lyckats jämfört med övriga aktörer på marknaden. Totalt är det över 182 000 jämförbara bostäder som ingår i undersökningen*. Resultatet visar att vi har lyckats med vår målsättning - vi har gett våra bostadssäljare bäst betalt i en trygg bostadsaffär under alla de 15 år som har undersökts.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss på telefon 0771-551 000 eller mail@erikolsson.se så berättar vi mer om undersökningens resultat och hur vi gör för att du ska få bäst betalt när du säljer din bostad!

MÄKLAREsälja bostad

 

 

Tillbaka till toppen