Sälj din bostad med bäst betalt

Sälj din bostad med bäst betalt

Sedan 2008 mäter vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling hur vi faktiskt lever upp till vårt uppdrag att ge våra kunder bäst betalt. Undersökningen har visat att bostadssäljare gör klokt i att titta mer på försäljningspriset än på mäklararvodet, eller i alla fall på en kombination av dem. Vill du veta vad det kan betyda för dig? 

 

Vad innebär bäst betalt?

Matematiken är egentligen enkel. Vår arbetsmodell med flexibla visningar, gedigen marknadsföring och en lokalt fokuserad mäklare leder till fler spekulanter och fler bud - vilket i sin tur leder till ett högre slutpris. En riktigt bra mäklartjänst gör skillnad och lönar sig i längden. Undrar du hur vi kan vara så säkra på det? Läs nedan om hur oberoende UC undersökt våra bostadsförsäljningar i storstadsregionerna de senaste tretton åren och jämfört hur de står sig gentemot konkurrenternas.

Vill du sälja din bostad med bäst betalt?

✶ Obligatoriska fält

 

Undersökningen

Det oberoende analys- och värderingsföretaget UC Bostadsvärdering har sedan 2008 granskat hur vi lyckats jämfört med övriga aktörer på marknaden. Totalt är det över 148 000 jämförbara bostäder som ingår i undersökningen*. Resultatet visar att vi har lyckats med vår målsättning - vi har gett våra bostadssäljare bäst betalt under alla de 13 år som har undersökts.

2020 års resultat visar att våra kunder i genomsnitt fått 6,2% bättre betalt för sina bostäder. Skillnaden brukar alltså vara mycket högre än hela vårt mäklararvode. Vill du veta mer? Hör av dig till oss på telefon 0771-551 000 eller mail@erikolsson.se så berättar vi mer om undersökningens resultat och hur vi gör för att du ska få bäst betalt när du säljer din bostad!

MÄKLAREsälja bostad

 

 

Tillbaka till toppen