Sälj din bostad med bäst betalt

Bäst betalt 16 år i rad

16 år i rad handlar varken om tur eller slumpen

Nu är det 16 år sedan vi började låta det externa analysföretaget UC Bostad började mäta hur väl vi på Erik Olsson lever upp till vår mission att ge kunderna bäst betalt i en trygg bostadsaffär. Resultatet visar att vi har lyckats varje år, under alla de undersökta åren. 2023 fick de som sålde sin bostad med oss 5,7% högre slutpris än om de hade sålt med ett genomsnitt av alla de andra mäklarna i undersökningen. Det gör oss både stolta och glada.

Vad är bäst betalt för dig?

Se hur mycket mer du kan få för din bostad när du säljer med oss.

Vill du också sälja med bäst betalt?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig att göra en lönsam och trygg bostadsaffär.

Tack vi kommer kontakta dig inom kort! 

✶ Obligatoriska fält

Vad är det som gör att du får bäst betalt med oss?

Det är en mix av goda förutsättningar och hårt arbete som ligger bakom vår obrutna bäst-betalt-svit. Erik Olsson-metoden är noggrant genomarbetad och innehåller detaljer som visningsgaranti, ett stort och uppdaterat spekulantregister, träffsäker marknadsföring och engagerade mäklare som kan dina kvarter. Det är så vi får fler att vilja köpa din bostad och undersökningsresultaten visar att metoden fungerar.
Läs mer om Erik Olsson-metoden.


Undersökningen

Vill du veta mer om UC Bostadsvärderings undersökning? Du hittar informationen om den här!
Du kan också höra av dig till oss på telefon 0771-551 000 eller mail@erikolsson.se så berättar vi mer om undersökningens resultat och hur vi gör för att du ska få bäst betalt när du säljer din bostad! 

MÄKLAREsälja bostad

 

 

Tillbaka till toppen