Sälj din bostad med bäst betalt

Sälj din bostad med bäst betalt

Ända sedan 2008 mäter vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling hur vi faktiskt lever upp till vårt uppdrag att ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder. Resultatet av undersökningen* visar att vi fjorton år i rad har lyckats ge våra kunder bäst betalt i en trygg bostadsaffär. År 2021 blev skillnaden i snitt 9,4 procent mer än om kunden hade sålt med ett annat mäkleri. Det är vi såklart väldigt stolta över! 

 

Vill du sälja din bostad med bäst betalt?

✶ Obligatoriska fält

 

Vad innebär bäst betalt?

Tack vare vår genomarbetade Erik Olsson-metod med visningsgaranti, ett stort och uppdaterat spekulantregister, effektiv marknadsföring och en lokalt fokuserad mäklare får vi fler att vilja köpa din bostad. Detta är den avgörande skillnaden till att vår metod i genomsnitt ger 9,4 procent bättre betalt än övriga mäklerier.

 

Undersökningen

Det oberoende analys- och värderingsföretaget UC Bostadsvärdering har sedan 2008 granskat hur vi lyckats jämfört med övriga aktörer på marknaden. Totalt är det över 167 000 jämförbara bostäder som ingår i undersökningen*. Resultatet visar att vi har lyckats med vår målsättning - vi har gett våra bostadssäljare bäst betalt under alla de 14 år som har undersökts.


Vill du veta mer? Hör av dig till oss på telefon 0771-551 000 eller mail@erikolsson.se så berättar vi mer om undersökningens resultat och hur vi gör för att du ska få bäst betalt när du säljer din bostad!

MÄKLAREsälja bostad

 

 

Tillbaka till toppen