Bli mäklare hos oss

På Erik Olsson Fastighetsförmedling erbjuder vi praktik för dig som studerar till mäklare, en bra start på karriären för dig som är nyutexaminerad mäklare och en rolig utmaning för dig som redan är mäklare!

VI KAN GARANTERA DIG FRAMGÅNG

Erik Olsson är ett företag som ligger i topp på marknaden och vi expanderar hela tiden. Vi vägrar att gå i gamla fotspår och våra metoder har bevisligen gjort oss framgångsrika på bostadsmarkanden. Vi vill alltid ha ut mer av mäklartjänsten och är allergiska mot lagom. Det är dessutom lika viktigt för oss att du lyckas som mäklare som det är för dig. För att göra det möjligt erbjuder vi bra arbetsverktyg och marknadens bästa mäklarsupport. Vi sätter upp mål för att din karriär ska gå spikrakt uppåt - vi har receptet för framgång och följer du dina mål så kommer du att lyckas! 

praktik

Studerar du till mäklare och är intresserad av att praktisera hos oss? Hos oss får du en välplanerad praktik och vi ser till att du får ut maximalt inför din start som mäklare. Du får bland annat säljträning och möjlighet att delta i våra mäklarcamps. Vi har Stockholm, Göteborg och Malmös största mäklarkontor där du får tillfälle att lära dig av många olika mäklare som sitter under samma tak.
Skicka in din ansökan här. Bifoga gärna en länk till din LinkedIn. Märk din ansökan med "Praktik".

Påbörja din karriär

Är du nyutexaminerad mäklare och vill komma till ett företag där du kan nå dina drömmar? Vi har rätt verktyg för att du ska utvecklas till branschens bästa mäklare. Tillsammans garanterar vi din framgång!
Skicka in din ansökan härBifoga gärna en länk till din LinkedIn.

fortsätt din karriär

Är du redan mäklare och är sugen på en ny utmaning? Vi kan erbjuda en plats i en välstrukturerad organisation där du snabbt kan börja jobba med Erik Olsson-metoden. Du har även god möjlighet att kunna utvecklas till partner och delägare - eller varför inte bli franchisetagare?
Skicka in din ansökan härBifoga gärna en länk till din LinkedIn.

Vi söker alltid efter nya talanger så skicka in din ansökan idag så hör vi av oss!

TIllbaka till Jobba hos oss

Tillbaka till toppen

Kontakta oss

✶ Obligatoriska fält