Styrkan sitter i detaljerna

Vår styrka sitter i detaljerna

Erik Olsson Fastighetsförmedling startade 1997 med en vilja att imponera på omgivningen och att utmana beteenden och saker som många i branschen mest gjorde av gammal vana. Vi arbetar metodiskt och proaktivt i stället för att annonsera och vänta. Ambitionen är att erbjuda en modern mäklartjänst som minimerar oron och maximerar möjligheterna att få bäst betalt i en trygg bostadsaffär.

Nu hjälper vi våra kunder att göra trygga och bra bostadsaffärer i nästan hela Sverige.

Vi är cirka 300 medarbetare, varav 240 är mäklare, som förmedlar tusentals lägenheter, bostadsrätter, hus, radhus, villor, tomter och nyproducerade bostäder varje år. Eftersom vi är Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare kan siffrorna om oss vara lite i underkant.

Samtidigt som alla våra mäklare är specialiserade på sitt lokala fokusområde har de en sak gemensamt, målet att optimera varje detalj i försäljningsprocessen, och att alltid leverera mer än godkänt.

Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade Erik Olsson-metod där alla delar i försäljningsprocessen är viktiga. Metoden innehåller avsiktligt många moment för att vi skall få fler att intressera sig för bostaden, fler budgivare, fler bud och fler förhandlingslägen som ökar chansen att försäljningen går riktigt bra. Den sammantagna skillnaden på slutresultatet blir stor i en mäklarmetod med många olika moment när varje moment optimeras. Vi fokuserar på kvalitet, kunskap och service för att imponera på våra kunder och ge dem högsta möjliga försäljningspris i en trygg bostadsförsäljning. Läs mer om EO-metoden här!

Erik Olsson, Grundare av Erik Olsson Fastighetsförmedling har skapat en metod som innebär hårt och noggrannt arbete. Att styrkan sitter i detaljerna är inte bara något vi säger, det är en grundlig process där varje detalj spelar roll, och som Erik själv uttalar sig så tror vi inte på slumpen”. 

Vill du veta mer?

Vi har Sveriges nöjdaste kunder som ger flest rekommendationer

Enligt kundundersökningar är våra kunder mer än nöjda och uppskattar den kunskap, service och noggrannhet som vi på Erik Olsson erbjuder

Erik Olsson Fastighetsförmedling är Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare mycket tack vare att våra kunder är så nöjda. Ingen av de namngivna mäklarna i Svenskt Kvalitetsindex, SKI, har ett lika bra resultat om man lägger ihop kundnöjdhet och andelen kunder som rekommenderar mäklaren som vi på Erik Olsson har.

Vårt fokus på detaljerna i vår genomtänkta mäklarmetod gör att vi kan ge de som säljer sin bostad med oss bäst betalt i en trygg affär. Varje år ända sedan 2008 granskar det oberoende företaget UC Bostadsvärdering försäljningar som vi genomför, och jämför dem med andra mäklares försäljningar. Ända sedan vi började mäta 2008 har de som har sålt sin bostad med oss fått bäst betalt med oss på Erik Olsson jämfört med om de hade sålt med ett snitt av andra mäklarbyråer. 2021 fick våra kunder 9,4 % bättre betalt än genomsnittet.

 Att vi har så nöjda kunder på Erik Olsson beror på att vi kombinerar en hög kvalité i mäklartjänsten som vi erbjuder kunderna med arbetsglädje så att våra medarbetare trivs riktigt bra. Vi är certifierade oss hos Great Place to Work och kom in på deras lista över Sveriges Bästa Arbetsplatser. Medarbetare som trivs utför ett bättre jobb med en arbetsglädje som smittar av sig på kunderna. Det ger oss fler återkommande kunder som dessutom rekommenderar våra mäklare till vänner och bekanta samtidigt som fler av Sveriges bästa mäklare söker sig till oss. Att vår tillväxt är uthållig genom att både kunder och anställda är så nöjda är avgörande för oss. Vi vill alltid imponera på vår omgivning och kompromissar inte i vårt arbete med att ge kunderna bäst betalt i trygga bostadsaffärer.

Gör livets största affär till den bästa.

Funderar du på att sälja eller köpa bostad? Hör av dig, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Kontakta en av våra mäklare som fokuserar på området där du bor, eller lämna dina uppgifter enligt alternativen nedan, så återkommer vi till dig.

Vi förstår att din bostadsaffär är en av ditt livs viktigaste affärer och lovar att göra vad vi kan för att den blir din bästa.  

Välkommen till Erik Olsson!

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Tillbaka till toppen