Värdera bostad

Värdera din bostad

Bostadsvärdering

Att sälja eller inte sälja din bostad - det är frågan. En bostadsvärdering brukar underlätta beslutet och ger dig dessutom en bild av hur mycket du kan investera i en ny bostad. 

Våra mäklare hjälper dig med värdering av din bostad

Undrar du vad din lägenhethus, villa eller radhus är värt? För de allra flesta är en bostadsvärdering första steget i en försäljningsprocess när du sälja din bostad. Men, en lyckad bostadsaffär handlar om mycket mer än så. Att värdera en bostad, hur korrekt värderingen än må vara, är långt ifrån synonym med slutpriset. I samband med att vi värderar din bostad kan vi komma med flera rekommendationer och förslag på insatser samt styling som kan höja din bostads marknadsvärde ytterligare.

Fri värdering

✶ Obligatoriska fält 

Att värdera en bostad är en sak. Att få bäst betalt är en annan.

Högsta möjliga slutpris påverkas av en rad andra faktorer och vi vet precis vilka. Att sälja med oss ger möjlighet att landa på ett försäljningspris hundratusentals kronor över värderingspriset för bostaden. Erik Olsson-metoden har den effekten på slutpriset. Kort baseras metoden på att gå ifrån det traditionella försäljningsupplägget och inte lämna någonting åt slumpen. Det gör skillnad – de senaste tolv åren har de som har sålt sin bostad med oss fått bättre betalt än de som har sålt med andra mäklarbyråer. Bäst betalt, faktiskt. 

Bäst betalt när du ska sälja din bostad
 
 

 

Hur går en bostadsvärdering till?

Hur går då en bostadsvärdering till? Först och främst tittar vi på marknaden, aktuell ränteutveckling, inflation och hur bostadsutbudet ser ut för tillfället. Värdering av en bostad skiljer sig sedan något beroende på om det är en lägenhethus, villa eller radhus som ska värderas.

Hur går en bostadsvärdering till?

Öka bostadens värde

Det går givetvis att öka värdet på en bostad. Vi ger gärna förslag på insatser och förbättringar som kan höja marknadsvärdet på din bostad, till exempel homestyling eller enklare renoveringar

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen