Mäklare och kund på visning i ljus våning

Bäst betalt

Vårt främsta mål har alltid varit att våra kunder ska få bäst betalt. Faktum är att våra kunder tjänar så mycket i form av ett högre försäljningspris, när de anlitar oss istället för en annan mäklare, att det i genomsnitt är mer än vad vi kostar i mäklararvode. Därför säger vi stolt att ”vi betalar ditt arvode”.

Vi har tagit fram Erik Olsson-metoden i vilken varje del är utformad för att ge säljarna bäst betalt. Bäst betalt är inte bara någonting som uttrycker vår målsättning, utan ett väl genomtänkt koncept som präglar hela vår verksamhet. 

BÄST BETALT 8 ÅR I RAD

Enligt oberoende undersökningar är vi den mäklarfirma som gett våra kunder bäst betalt de senaste åtta åren. Pengarna som våra kunder tjänar i form av ett högre försäljningspris, när de anlitar oss istället för en genomsnittlig mäklare, brukar vara mer än vad de betalar oss i mäklararvode. Därför kan vi stolt säga att "vi betalar ditt arvode".

Det oberoende värderingsföretaget UC Bostadsvärdering har granskat hur vi lyckas de senaste åtta åren jämfört med konkurrenterna. Totalt är det över 83.000 jämförbara bostäder som ingår i undersökningen*. Av dessa har vi på Erik Olsson förmedlat drygt 16.000 bostäder, vilket motsvarar nästan 20%. Undersökningen visar att vi på Erik Olsson lyckats väl med vår målsättning. Vi har gett våra bostadssäljare bäst betalt under alla de åtta år som undersökts. 2015 års resultat visar att Stockholm i genomsnitt fick 3,3 procent bättre betalt, Göteborg hela 10,9 procent och Skåne 5,6 procent. Skillnaden brukar alltså vara mycket högre än hela vårt mäklararvode.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss på telefon 070-869 44 18 eller bastbetalt@erikolsson.se så berättar vi mer om undersökningens resultat och hur vi gör för att du ska få bäst betalt när du säljer din bostad!

MÄKLAREsälja bostad

*Under de 8 år som undersökningen genomförts har sammanlagt över 83.000 bostadsförsäljningar där Erik Olsson Fastighetsförmedling och någon av de andra mäklarna i undersökningen som har sålt en bostad i exakt samma förening under året kontrollerats. Av dessa har Erik Olsson Fastighetsförmedling förmedlat över 16.000 bostäder, motsvarande nästan 20%. Under 2015 ingår totalt 14.650 bostäder i undersökningen. Av dessa har Erik Olsson Fastighetsförmedling förmedlat 2.663 bostäder, motsvarande drygt 18%. Snittstorleken på de undersökta bostäderna under 2015 var 60 kvm både hos Erik Olsson och övriga mäklerier. Undersökningen bygger på alla bostadsförsäljningar i de geografiska områden som undersöks där Erik Olsson Fastighetsförmedling och andra mäklerier, som tillsammans står för drygt 70 procent av de bostadsförsäljningar som sker via fastighetsmäklare i Sverige, har sålt i samma förening under det undersökta året. För att få så jämförbara försäljningar som möjligt inkluderar underlaget bara föreningar där både Erik Olsson och något av de andra fastighetsmäklerierna i undersökningen har sålt minst en bostad var under året. Eventuella skillnader i skick eller dylikt kan inte beaktas. Bostäderna som ingår är lägenheter på 1 - 5 rum.

Tillbaka till toppen

Kontakta oss

✶ Obligatoriska fält