Köp din bostad med personlig köphjälp

På dagens bostadsmarknad är det inte alltid enkelt att hitta rätt eller maximera förutsättningarna för att göra en så bra affär som möjligt. Vi utökar därför vår tjänst för att ge bästa möjliga service till dig som köpare och erbjuder:

  • Hjälp med att hitta ny bostad

  Du får tips om nya bostäder på marknaden och underhandsförsäljningar samt inbjudan till visningar i samarbete med våra – och även konkurrerande – mäklare. Vi söker dessutom aktivt i olika digitala kanaler, bland annat vår hemsida, och annonserar enligt dina sökkriterier. 

  • Rådgivning inför köpet
  •  
  • Vad är bostaden egentligen värd och är föreningenscekonomi verkligen så bra eller dålig som det framställs? Rådgivningen består bland annat av analys av föreningen och årsredovisningen – eller besiktningsprotokoll och övriga handlingar vid fastighetsköp. Vi hjälper även till med prisanalys och bedömning av marknadsvärdet, fakta om området (t.ex. hur detaljplanen ser ut), lämplig budgivningsstrategi, rådgivning kring utformning av kontrakt samt förädlingsmöjligheter av den nya bostaden.

 • Vi håller dig i handen från början till slut och guidar dig till de bästa förutsättningarna för att göra ett så bra köp som möjligt. 

”Jag har alltid älskat mitt jobb som fastighetsmäklare och om det är möjligt så brinner jag ännu lite extra för min nya tjänst som rådgivare på köpsidan. Under mina 11 år som fastighetsmäklare och snart 14 år i branschen så har jag många gånger hört kunderna efterfråga någon som finns med på köpsidan, liknande det som finns i utlandet. Jag är stolt över att vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling nu kan erbjuda personlig köphjälp och som så många gånger förr, leder vi förändring och förbättring i vår bransch med kunden i fokus. Varmt välkommen att kontakta mig!"

– Theresa Turek Hyseus, personlig köphjälp /  reg. fastighetsmäklare / civilekonom 

Kontakta oss

✶ Obligatoriska fält

 

 

Referenser


”Vi har köpt och sålt många bostäder genom åren och kände att vi inte hade något att förlora på att anlita Theresa som personlig köphjälp. Denna gång hade vi letat ett litet tag men ännu inte hittat rätt.

Vi träffade Theresa på en torsdag. Dagen efter – på fredagen – skickade hon tips på några bostäder som matchade våra kriterier. Vi fastnade för en som ännu inte publicerats till försäljning och Theresa satte oss i direktkontakt med den ansvariga mäklaren på en konkurrerande firma. Därefter följde en privatvisning på söndagen samma vecka och sedan förhandling och kontraktskrivning på måndagen. Inför denna fick vi en noggrann genomgång av föreningens ekonomi samt värdefull hjälp med bedömningen av priset och information om prisutvecklingen i området, och även tips på förhandlingsstrategi.  

Vi är mycket nöjda med hela förloppet. Tack Theresa för fin support och bra jobb! Och tack för att du guidade oss till Jessica som sedan skötte försäljningen av vår lägenhet på ett utmärkt sätt.” 

– Lena & Claes


"Bostadsdjungeln kan vara krånglig för en lekman, därför är jag tacksam att jag av en slump träffade Theresa. Hon målade från dag ett upp en vision om ett lag som tillsammans skulle göra en bra affär och arbetet startade. Efter att ha satt mallen för mitt nya boende började förslagen trilla in, det ena trumfade det andra. Överläggningarna blev många och långa och till sist hade Theresa det sista ordet. Jag litar så pass mycket och är så nöjd med henne att nästa gång kan hon få köpa lägenheten åt mig!"

– Filip 


”När det var dags att börja leta efter en lägenhet till mina föräldrar, som har kommit upp i ålder, insåg vi direkt utmaningen med att hitta något som matchar deras specifika behov och önskemål. En bekant till oss tipsade då om att Erik Olsson Fastighetsförmedling erbjuder personlig köphjälp.

Vi kontaktade Theresa direkt och redan efter första mötet började det strömma in förslag på olika lägenheter – även en hel del bostäder som ännu inte kommit ut på Hemnet. Vi är nu mitt uppe i processen att hitta den perfekta lägenheten till mina föräldrar och Theresa är ett enormt stöd i den resan. I söndags var vi på en visning som hon tipsat om och vi kommer att lägga ett bud nu i veckan.

Det känns tryggt att ha en professionell person som står på vår sida och bland annat hjälper oss med att granska föreningens ekonomi och som kan ge oss olika typer av råd kring allt som rör bostaden och området. Jag är förvånad över att inte fler mäklarföretag erbjuder köphjälp.”

– Anette

Tillbaka till toppen