Sälja bostaden med
|

Vår styrka sitter i detaljerna. Det gör skillnad. Tack vare vår genomarbetade metod med visningsgaranti, ett stort och uppdaterat spekulantregister, effektiv marknadsföring och en lokalt fokuserad mäklare har vi lyckats ge våra kunder bäst betalt ända sedan 2008. År 2022 blev det i snitt 10,8% mer än om kunden hade sålt med ett annat mäkleri. Det är vi såklart väldigt stolta över. Kontakta våra mäklare om du vill göra en trygg och lyckad bostadsförsäljning!

JAG VILL SÄLJA MIN BOSTAD

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

eller ring oss på 0771-551 000

Sälja bostad med en lokal expert

Alla våra mäklare är specialiserade på sina lokala områden, men har en sak gemensam: omsorgen om varje detalj i försäljningsprocessen och viljan att alltid leverera mer än godkänt när vi ska sälja din bostad.

Vi hjälper dig att sälja din bostad i GöteborgHelsingborg, HärnösandJönköpingKalmarKarlstad, KristianstadLundMalmöNyköping, SandvikenStockholm, SundsvallSödertäljeSölvesborgTrelleborgVarbergVellinge, YstadÖrebro och Österlen. Kontakta våra mäklare om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

9 av 10 säljare rekommenderar Erik Olsson Fastighetsförmedling

Våra säljare är mer än nöjda visar vårt Nöjdkund-index. Det kunderna uppskattar mest är den kunskap, service, noggrannhet samt engagemang som våra mäklare på Erik Olsson erbjuder.

Våra kunder ger även höga betyg när det kommer till att få information inför/efter visning och vid kontraktsskrivning, kontakten med fastighetsmäklarenmäklartjänsten samt marknadsföringen.  

Även köparna ger höga betyg. 8 av 10 vill rekommendera andra att köpa bostad genom Erik Olsson.

Alla delarna ger en trygg upplevelse för kunden, samt en lyckad bostadsaffär. 

Erik Olsson-metoden

Vi fokuserar på kvalitet, kunskap och service för att ge våra kunder en trygg försäljning och högsta möjliga försäljningspris i livets kanske viktigaste affär. 

Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metod där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga. Tack vare noggranna förberedelser i samtliga delar av försäljningen lyckas vi skapa trygga och lyckade bostadsaffärer. Metoden delas in i fyra viktiga huvuddelar, förberedelser, marknadsplan, visningsstrategi och budgivningsstrategi. 

Sälja bostad

Läs mer

Välkommen att sälja din bostad med Erik Olsson Fastighetsförmedling!

;
Tillbaka till toppen