Vårt samarbete med Söderberg & Partners Bolån ger dig bolån med hög servicenivå

Vi tror att många uppskattar en personlig kontakt och hög tillgänglighet när det handlar om bolån. Därför är vi stolta att kunna presentera ett bolåneerbjudande med hög servicenivå från Söderberg & Partners Bolån.

Deras handläggare är specialiserade just på bostadslån och vet vad som är viktigt, både om du behöver ett nytt bostadslån vid en bostadsaffär, och om du vill lägga om ett lån du redan har för att få bättre villkor. En och samma handläggare hjälper dig snabbt, smidigt och enkelt genom hela processen. 

se hur bra bostadslån du kan få

Om Söderberg & Partners Bolån

Verksamheten startade med SBAB Bank som kreditgivare 2009 med målet att erbjuda kunderna bästa möjliga service och tillgänglighet när det kommer till bolån. De växte snabbt. 2015 hade de en marknadsandel som var 1% av den svenska bolånemarknaden.

Söderberg & Partners Bolån, 556875-2264, ägs av Erik Olsson Fastighetsförmedling AB och PO Söderberg & Partner AB. Bolaget har tillstånd att förmedla krediter enligt Lag (2016:1024) om verksamhet med bostadskrediter och står under Finansinspektionens tillsyn, läs mer under www.fi.se. Kreditgivare är Skandiabanken.

Tillbaka till toppen