Costa Blanca - något för alla smaker

Hitta din semesterbostad i Costa Blanca

Costa Blanca längst med den spanska östkusten är en av de mest hälsosamma platserna att bo på i världen enligt WHO. Med 320 soldagar per år och en medeltemperatur på 18 till 28 grader är det inte konstigt att området är så populärt att semestra i. Nu har du chansen att hitta ditt eget drömboende i semesterorten!

Costa Blanca erbjuder något för alla smaker. Från det pulserande nattlivet i Benidorm, till gyllene stränder, historiska byar, vingårdar, laguner och inte minst den vackra naturen. Det är inte helt oväntat att Costa Blanca är ett av de mest populära resmålen i Spanien.Costa Blanca är ett förstklassigt golfresmål med ett flertal golfbanor av hög kvalitet som ligger över hela provinsen. De vackra kullarna och bergen i regionen passar utmärkt att utforskas till fots och det finns många vandringsklubbar här. Cykling är enormt populärt i Costa Blanca och här samlas cyklister från hela världen för att träna. Tack vare det milda vädret under vår- höst- och vintermånaderna innebär det full aktivitet året runt.Det finns tre flygplatser i regionen, Valencia, Alicante och Murcia. Sverige har ett antal lågprisflygbolag som flyger till dessa flygplatser med en genomsnittlig flygtid på drygt tre timmar.

Att köpa en fastighet här har många fördelar. Du kan ha ett permanent fritidshus som din familj och dina vänner exempelvis nyttjar varje sommarlov. Det finns också ett alternativ att hyra fastigheten med en genomsnittlig årlig hyresavkastning från 5% till 8%. Många svenskar kommer under vintermånaderna då temperaturen fortfarande kan nå uppåt 25 grader här.

Välkommen att höra av dig till oss om du drömmer om ett härligt semesterboende som du kan nyttja året runt!

Anmäl ditt intresse

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen