Semesterparadis vid Medelhavet

Nu erbjuds du en unik chans att bo i strandnära bostäder med bästa möjliga service i vackra Kroatien.  Perfekt för dig som är ute efter ett långsiktigt utlandsboende med hög standard.  

Centralt beläget i Privlaka, norr om Split och 15 minuter från Zadar, ligger dessa 52 moderna och genomtänkta semesterbostäder med privata pooler, stora härliga terrasser, utomhuskök, balkonger och grönskande trädgårdar.

Här kommer det att finnas oändligt med möjligheter för dig och din familj att njuta tillsammans på semestern. Området ligger 20 meter från vattnet och erbjuder fantastisk utsikt över öarna och havet. Börja dagen med ett morgondopp i din privata pool och avsluta dagen med ett härligt kvällsdopp i det turkosa Adriatiska Havet. Upplev nationalparken som består av magiska vikar och hundratals öar, vilket gör destinationen oemotståndlig för seglare, dykare och perfekt för den som vill njuta av oupptäckt natur.

Unik service som ger tid att koppla av

Det unika med boendet är att Navigare Properties hjälper dig med all tänkbar service som höjer lyxkänslan på din semester. Alltifrån att leverera måltider från restaurangen, städning alla dagar i veckan, SPA – och fitnessavdelning, transfers och till det allra viktigaste - uthyrning av bostaden under perioderna du inte själv är där. Navigare Properties ser till att du får tid att koppla av och hinner umgås med dina nära och kära. Det går också bra att finansiera semesterbostaden genom ditt bolag.
Strandnära bostäder i Kroatien

Spännande utflyktsmål

Utöver all den service som finns inom området erbjuds även spännande, skräddarsydda och unika upplevelser. Du kan bland annat åka ut på ribbåtssafari och upptäcka skärgården i Kornati med sina hundratals vikar, åka på exklusiva vinprovningar, spela tennis eller padel på någon av Navigare Properties privata banor, besöka nationalparkerna, njuta av kulinariska läckerheter eller varför inte boka en privat båt för att se solnedgången? Det kommer i alla fall inte bli en långtråkig semester och det är du som avgör vad din semestervistelse ska innehålla.

Vackra naturparker är ett av alla utflyktsmål i Kroatien

Plitviče Lakes National Park är ett naturreservat på 295 kvm i centrala Kroatien. Det är känt för sina 16 sjöar som är sammanfogade av vattenfall vilka sträcker sig in i en kalkstensravin. Du kan promenera längs med vackra gångar och vandringsleder som slingrar sig runt och över vattnet.

Från och med sommaren 2020 utökas utbudet till Zadars internationella flygplats som ligger 20 minuter från Privlaka. Bland annat kommer SAS flyga direkt från Köpenhamn och Norwegian direkt från Gardemoen. Utöver detta finns det flera avgångar i veckan från bland annat London och Wien direkt till Zadar.

Vill du ställa ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Patrik Helenius på 076-899 02 91 eller patrik.helenius@erikolsson.se.

Projektet är ett samarbete mellan Erik Olsson Fastighetsförmedling och Navigare Properties.

Tillbaka till toppen