Två exklusiva penthouse till salu

Nu har du chans att hitta ditt drömhem i den framtidssäkra skidorten Saas-Fee i södra Schweiz. Föreställ dig fördelarna med ett femstjärnigt hotell, fast i en lugn och skön hemmamiljö. "Konceptet är skapat för den moderna familjen som uppskattar femstjärnig service, fast samtidigt gillar att umgås i hemmamiljö", säger Lisa Hervier, kundansvarig på Navigare Properties.

Navigare Properties är grundarna till det unika koncept som innebär att hotellservade lägenheter med femstjärnig standard säljs till investerare där Navigare Properties i sin tur sköter all service kring uthyrning och underhåll. Målet är att ge sina kunder största möjliga avkastning på sin investering. Hur många veckor du vill tillbringa i den vackra skidorten är sedan helt upp till dig. Resterande tid hjälper Navigare Properties dig att hyra ut bostaden till andra intressenter för att du ska kunna tjäna på boendet året runt.

– Saas-Fee är som en gömd drömby med en genuinitet, charm och vänlighet som man inte hittar på så många platser i världen, säger Lisa Hervier.

Perfekta snöförhållanden i Saas-Fee

Drömboende med slående utsikt

Just nu finns två penthouse ute till försäljning som byggs klart under 2021. Det är rymliga uthyrningslägenheter på 205 kvm vardera på två våningar. Husen har öppen planlösning med generösa ytor för socialt umgänge och det är öppet ända upp till taknock. Samtliga sovrum har eget badrum och det finns dessutom bastu i bostaden, en välförtjänt lyx efter en dag ute i backarna. Tack vare de två balkongerna, en som vetter mot söder och en mot norr, kan du beundra den slående utsikten över både bergstoppar och glaciärer.

Härligt lyxiga sovrum i bostäderna

Perfekta snöförhållanden

Den genuina skidorten är en gömd liten pärla nära den italienska gränsen och tillhör distriktet Visp. Tack vare att området är på väldigt hög höjd är skidsäsongen längre jämfört med andra skidorter, vilket även gör att många internationella skidteam tränar här under försäsong. Nyligen rankades Saas-Fee på plats två i världen när det kommer till den bästa framtidsprognosen för skidorter, med tanke på effekterna av den globala uppvärmningen. På samma lista kommer de större orterna St. Anton och Val d’Isère bland de tjugo sista.

Två skidåkare i Saas-Fee

Bo femstjärnigt i hemmamiljö

Här erbjuder Navigare Properties ett bekvämt och lyxigt boende med hög standard och den bästa möjliga servicen. I praktiken innebär det att det alltid kan finnas färdiglagad mat i ugnen när ni kommer hem från skidbacken, lägenheten har självklart städats ordentligt och ni kan även få hjälp med barnpassning om så önskas. Möjligheterna är många, känner du för ett härligt yogapass på kvällen finns det instruktörer på plats som håller i det, uppvärmning av kläder och utrustning, erfarna bergsguider och skidskola finns också. Tänk också vilken lyx att prova ut skidutrustningen i hemmet i lugn och ro, utan stress. 

– Tänk dig att komma hem efter en lång dag i backen och bara kunna luta dig tillbaka i soffan med ett glas vin framför den öppna spisen, säger Lisa Hervier.

 Vacker utsikt från rummen

Kontaktperson: Patrik Helenius, Erik Olsson Fastighetsförmedling.
Telefon: 076-899 02 91
Mail: patrik.helenius@erikolsson.se 

Samtliga fotografier är tagna av Saastal Tourismus Ag.

Projektet är ett samarbete mellan Erik Olsson Fastighetsförmedling och Navigare Properties.

Tillbaka till toppen