Din mäklare i Innerstaden

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Innerstaden har den områdeskunskap, kompetens och det engagemang som krävs för att du ska få bäst betalt för din bostad. Faktum är att Erik Olssons kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste 11 åren - vårt sätt att jobba har den effekten.

Bostadsaffären är en av livets största affärer och vi gör allt för att den också ska bli en av livets bästa för våra kunder. Mäklarnas områdeskännedom är avgörande för att både köpare och säljare ska känna sig mer än nöjda när affären är genomförd. Det är därför våra mäklare i Innerstaden endast fokuserar på att förmedla bostäder i just Innerstaden - det ger den kunskap och det nätverk som ger bästa möjliga resultat.

Våra mäklare arbetar med stadsdelarna inom Vallgraven, Kungshöjd, Vasastaden, Lorensberg, Johanneberg, Landala, Guldheden, Stampen, Prippska tomten, Gårda, Annedal/Nilssonsberg, Linnéstaden och Haga.

Är du intresserad av att köpa eller sälja bostad i Innerstaden? Har du funderingar som rör bostadsmarknaden? Varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Innerstaden.

Våra mäklare

Christian Lindberg

Christian Lindberg

Jeanette Hollander

Jeanette Hollander

Linda Bundsen

Linda Bundsen

Marcus Davidsson

Marcus Davidsson

Monika Tanko

Monika Tanko

Torbjörn Berglund

Torbjörn Berglund

William Wirtberg

William Wirtberg

David Olsson

David Olsson

Tillbaka till toppen