Mäklare Trelleborg

Din mäklare i Trelleborg

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Trelleborg hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Trelleborg är en av Skånes äldsta städer och Bryggaregatan en av Sveriges äldsta gator. Staden ses som den skånska sydkustens Copacabana tack vare palmerna som importerades hit 1984. Här finns även fina stränder som för tankarna till sydligare breddgrader.

Väljer du att bosätta dig i Trelleborg får du småstadskänsla med närhet till det mesta. Här finns gågatan, butiker, konstgallerier, stadsparken, skolor och annat som gör att du kommer leva ett bekvämt och enkelt liv. På bara en halvtimma tar du dig med tåg till närbelägna Malmö. Trelleborg växer ständigt och är en attraktiv plats att bo på. Kontakta oss om du är intresserad av att bosätta dig i Trelleborg!

Köpa eller sälja bostad i Trelleborg

Du är varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Trelleborg om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär. 

Kontakta oss

✶ Obligatoriska fält

Våra mäklare

Tillbaka till toppen