Din mäklare i Nacka

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Nacka hjälper dig att få bäst betalt. hjälper dig att få bäst betalt. På Erik Olsson tror vi inte på slumpen. Det är våra metoder och vårt sätt att arbeta på som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att våra kunder har fått bäst betalt för sina bostäder de senaste tio åren.

Vi har ett starkt team av mäklare i Nacka. Flera av oss är bosatta eller uppvuxna i området och har därför naturligt ett brett kontaktnät och en genuin närvaro. Åldersfördelningen är jämn med allt från nyexaminerade mäklare och småbarnsföräldrar till mäklare med utflugna barn. För oss är det viktigt eftersom vi är måna om att kunna täcka upp för alla typer av behov av  boenden i kommunen. Oavsett om du är ensamstående eller barnfamilj – och allt däremellan – ska vi kunna ge dig bästa tänkbara service för att din bostadsaffär ska bli ditt livs bästa. Vi kan allt om t.ex. förskolor, skolor, idrott, båtliv, natur och service- och kommunikationer.

Tillsammans har vi sålt många bostäder i alla delar av Nacka. Och vi samarbetar med varandra. Vi är ett team som stöttar upp och hjälper varandra för att skapa de bästa förutsättningarna vid försäljning. Kontakta din lokala mäklare i Nacka för ett möte redan idag. 

Varmt välkommen till Erik Olsson Nacka.

Våra mäklare

Kerstin Svensson

Kerstin Svensson

Tillbaka till toppen