Nacka

TIPSA

Nacka Kommun består av centrala Nacka, Saltsjö-Boo och Saltsjö Duvnäs. Hela kommunen präglas av naturområden och vatten omger hela området. Här finns allt från lugna villaområden till flerbostadsområden med mer fart och fläkt. Det är generellt goda kommunikationer in till Stockholm City för den som vill ha stadens puls inom räckhåll.

Vi har ett starkt team av mäklare i Nacka. Flera i teamet är bosatta eller uppvuxna  i området och har därför naturligt ett brett kontaktnät och en genuin närvaro.

Ålders- och könsfördelning är jämn med allt från nyexaminerade mäklare och småbarnsföräldrar till mäklare med utflugna barn. För oss är det viktigt eftersom vi är måna om att kunna täcka upp för alla typer av behov av  boenden i kommunen. Oavsett om du är ensamstående eller barnfamilj – och allt däremellan – ska vi kunna ge dig bästa tänkbara service för att din bostadsaffär ska bli ditt livs bästa. Vi kan allt om t.ex. förskolor, skolor, idrott, båtliv, natur och service- och kommunikationer.

Tillsammans har vi sålt många bostäder i alla delar av Nacka. Och vi samarbetar med varandra. Vi är ett team som stöttar upp och hjälper varandra för att skapa de bästa förutsättningarna vid försäljning.

Varmt välkommen till Erik Olsson Nacka.

Tillbaka till toppen

Kontakta oss

✶ Obligatoriska fält